Op zoek naar een unieke locatie voor jouw event? HAL 25 biedt een wonderlijke combinatie van industriële vormgeving, groengeurende tuinen en huiselijke knusheid, midden in hartje Alkmaar. Geschikt voor verschillende soorten evenementen, van cultuur tot zakelijk en alles wat daar tussenin zit.

- The sky is no limit -

DE HAL

Een industriële HAL met grote rokende houtkachels, een robuuste bar van containerplaten, een open keuken met gekke kooktoestellen, een lounge met leren banken en oude schemerlampen, de kerkramen van de oude Don Bosco kerk, een minibiscoop in een zeecontainer, een centraal podium voorzien van alle technische gemakken (theaterlicht, geluid, beamer, projectiescherm, etc.), een rookcontainer & nog veel meer specials en props.    

DE HAL heeft een vrije vloer van 1.500 m2 en mag maximaal 1.000 bezoekers tegelijkertijd binnen hebben. Door middel van verrijdbare schotten kan de ruimte worden verkleind, waardoor de ruimte ook geschikt is voor kleinere evenementen. DE HAL wordt gebruikt voor festivals, bedrijfsevenementen, beurzen, conferenties, congressen, symposia, workshops, dansavonden, schoolprojecten en -feesten, theatervoorstellingen, kunstprojecten, foto-shoots en filmopnamen, bruiloften, uitvaarten, etc.

  • Vanaf 100 personen 
     

HET BUITENTERREIN

Onder de grote metalen spanten van de oude hal bevind zich het buitenterrein van HAL 25. Een oase van zand, wolkenwanden, een houtgestookte hottub, tropische bar, containerpodium, maakindustrie met lassers, timmermannen, kunstenaars, een acht-container grote 3D-print fabriek en een glazen huis (Het Creatorium).

Een BUITENTERREIN van 4.000 m2 waar ruimschoots de gelegenheid is voor zomerse evenementen, buitenfilm, sport- en wellness activiteiten, kunstmanifestaties, strandfeesten, festivals, thematische markten, etc.

 

HET CREATORIUM

Een glazen huis op het buitenterrein van HAL 25, aan de straatkant, met een opslag- en keukencontainer en een houtkachel.

Af en toe een plek voor ‘artists in residence’, maar nu ook te huur voor kleinschalige workshops, presentaties, borrels,  kunstprojecten, etc.

  • max. 25 personen

 


Contact

Dus zoek je een locatie in een artistieke ambiance? Informeer dan gerust naar de mogelijkheden van de HAL, het BUITENTERREIN, het CREATORIUM of de SPECIALS.

HAL 25 beschikt over professionele techniek, krachtstroom, verwarming, specials, props en een artistiek team dat graag wat extra’s toevoegt aan jouw event.

Vermeld even het soort evenement, datum, aantal personen, tijdsbestek, naam, telefoonnummer en dan nemen we z.s.m. contact met je op.

Mail naar info@hal25.nl of bel 06-18958892 (Ervin)