fabrieksHAL Te huur!

Een totaal vloeroppervlak van 2000 m² en een maximale capaciteit 1000 bezoekers. De HAL is groot, maar kan modulaire verkleind worden of verdeeld in meerdere subruimtes. Hierdoor is de ruimte geschikt voor zowel grote als kleine evenementen. Een combinatie van industriële stoerheid en huiselijke knusheid.

De middenhal is het episch centrum van Hal 25. Hier staat de basis van een geweldig feest, gruizige dansvloer, riant zakelijke bijeenkomst of filmset. Er is veel mogelijk en nog meer te combineren met andere Hal ruimtes. Een gezellig voorcafé erbij? Geen probleem! Meer meters nodig door een achter-Hal er aan toe te voegen? Doen we!

Liever de gehele Hal of een bijzondere combinatie aan gedeeltes huren? Dit kan natuurlijk ook, Neem voor een afspraak/ bakkie koffie/ tour in de hal contact op met Ervin!

  • Afmeting ruimte midden-Hal: 25 B x 27 L x 7 H (meters)
  • Faciliteiten: horeca, podium, podiumtechniek, verwarming, krachtstroom, props/aankleding, verduistering, overheaddeur voor vrachtwagens, verrijdbare schotten (4.5m x 4.5m) en theatergordijnen op rails om ruimte te verkleinen of subruimtes te creëren
  • Geschikt voor: bedrijfsevenementen – en feesten, beurzen, presentaties, workshops, markten, festivals, schoolprojecten, foto- en videoshoots, bruiloften, uitvaarten, etc.

Zakelijke evenementen

Geschikt voor grote bedrijfsevenementen, -feesten & beurzen

Festivals

Van vintage markten en platenbeurzen tot aan film- muziekfestivals

Cultuur

Zoals theaterproducties, kunstmanifestaties & operavoorstellingen