WEEKOVERZICHT WEEK 44

TERUGBLIK

We kijken terug op een productieve week met een borrel, fotoshoot en een lekker feestje. Zo blijkt maar weer dat HAL 25 vele gezichten kent. Bekijk op onze website de mogelijkheden voor jouw event in de HAL, we denken graag met je mee. Voel je vrij om een mailtje te sturen voor meer informatie over de mogelijkheden binnen deze rauwe, industriële sferen. 

 

Nu het weekend voorbij is gaan we weer aan de slag, want er komen twee evenementen aan die niet mogen ontbreken in je agenda!


DE BROEIKAS

Datum: vrijdag 2 november
Tijd: 19.30 – 23.30
Entree: vrij 
Locatie: de KAS op het buitenterrein

Klik hier voor het Facebook evenement

De N8 BEGINT WEER OM HALF 8, het is weer bijna de eerste vrijdag van de maand. Komende editie zetten we de kas onder stroom. Er zijn flikkerende lichten, duizelende beelden, rondvliegende kabels, dikke vette rookpluimen, stroomschokken en kortsluiting. Na een magische eerste editie van het nieuwe seizoen voeren we de spanning verder op. Er staan weer een hoop creatieve talenten klaar om in de jamsessie machine te springen. Iedereen is welkom, zowel artiesten als publiek! Sluit je aan binnen de stroomkring en wordt lid van DE BROEIKAS community

 

Muzikanten, elektronische live artiesten, kunstenaars, performers, film- en theatermakers, spoken word-artiesten, dichters, graffiti artiesten, rappers en andere creatives, zowel beginners als pro's. Kom je kunsten op experimentele wijze testen, cross-overs maken met andere artiesten en je creatie delen met het publiek. Aanmelden kan via: jasmijn.v.vliet@gmail.com

 


JOUW NAAM GESCHREVEN

Datum: zaterdag 3 november
Tijd: 20.00 – 22.30
Entree: €15 voorverkoop, €17,50 aan de deur
Locatie: de HAL

Volg dit evenement hier op Facebook

Dit weekend geeft het Hollands Vocaal Ensemble een kijkje in de oude spirituele wereld rondom het fragiele spel van leven en dood. Onder leiding van Moritz Kellner tonen zij het belang wat onze voorouders hieraan hechtten. In een collage van koorwerken uit eerdere eeuwen klinken oude en nieuwe kunstwerken over het thema DOOD, gecomponeerd door Orlando di Lasso, Francis Poulenc, Ernst Krenek en Arvo Pärt. Een hele nieuwe ervaring in combinatie met de ambiance van de HAL. 

 

Klik hier om je kaarten te reserveren. Kijk voor meer informatie op de website van het Hollands Vocaal Ensemble. 


POPRONDE

Om alvast een kijkje te nemen in de toekomt spoelen we vooruit naar vrijdag 9 november. Op deze dag vindt het grootste gratis reizende muziekfestival van Nederland haar weg naar Alkmaar. Natuurlijk mag HAL 25 dan niet ontbreken als locatie om dit jonge talent een podium te bieden. En wat voor een podium… drie acts krijgen de kans om te stralen in de KAS op het buitenterrein van de HAL. Maar voor het zo ver is zetten we de artiesten nog even in de spotlight.

 

Nimbus 3000

"Ik verken het schemergebied tussen organisch en kunstmatig, tussen weemoedig en futuristisch." Deze lo-fi synthtovenaar maakt gebruik van heftige vervormde vocals, plastic-achtige synthpop, cassettebandjes, disco, verfomfaaid artwork, noise en vroege RPG-game invloeden. Dit vat hij zelf samen in SNES-millenial-dance music. Om te horen wat dit nu allemaal inhoudt, klik je hier even op de link. 

 

Boy on the Moon

Matthías Sigurdsson is klarinettist, zanger, songwriter en producent. In dit soloproject combineert hij vele stijlen. Met die diversiteit zoekt hij naar een antwoord op een natuurlijke balans tussen de elektronische en akoestische wereld. Hoor hier zijn act, sluit even de ogen en droom alvast maar over volgende week!

 

Smudged Toads

Deze jongens zien groen van creativiteit. Ze neigen naar herhaalde synthpatronen, drums en atmosferische klanken die je naar een nieuwe wereld brengen. Met als resultaat een mengeling van kraut, garage en elektronische muziek. Ze verkassen van Rotterdam naar Alkmaar en passen zo thuis bij HAL 25. Nog één muziekje dan, even klikken


*** Let op! HAL 25 = cash only ***

 

Word lid van de evenementengroep of abonneer je op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in en rondom HAL 25!