PEESHOW Première: de (toilet)deuren gaan open!

De eerste show in het PEESHOW Theater is aanstaande vrijdag 27 november met Hallywood 25 LIVE! De première is al helemaal uitverkocht, maar er komen nog veel meer optredens op het programma. Zoals muziekensemble Brewed op 12 december of de Hallywood 25 Kersteditie op Tweede Kerstdag.

Het coronaproof PEESHOW Theater is klaar om de deuren te openen. Eindelijk een avond uit én een podium voor veelbelovende makers. Kom kijken!

Maar wat is de PEESHOW eigenlijk?

Dertig bouwtoiletten, omgetoverd tot theatercabine, omringen een groot ronddraaiend podium. Koop van tevoren een ticket voor een voorstelling en een privécabine naar keuze (1 t/m 30), stap je eigen ruimte binnen en geniet van live optredens! The show must go on. Met dit geheel coronaproof theater kan HAL 25 altijd doordraaien.

Foto: Keith Montgomery

In de loop van de komende maanden wordt elk hok vormgegeven door een kunstenaar. Elke cabine krijgt een unieke sfeer en uitstraling.

Er zijn per voorstelling 30 tickets en dus 30 privécabines beschikbaar. Wees er snel bij met het kopen van je ticket!

Programma

Het PEESHOW Theater is een podium voor experiment en vernieuwing, multidisciplinaire creaties, kleinschalige (muziek)voorstellingen en een plek voor veelbelovende makers.

Iedere maand keert Hallywood 25 terug op het PEESHOW Podium. Elke keer met een andere regisseur/maker die de avond invult met een verrassende voorstelling.

Op 12 december speelt muziekquartet Brewed live met de release van de EP ‘But Then The Moon Turned Red’. Ze hebben een grote liefde voor het combineren van diverse muziekstijlen: van Bach tot Radiohead. Tickets voor deze voorstelling zijn al te koop! Eén van de bandleden, Benjamin de Boer, treedt op 20 februari ook solo op.


Maar er is nog meer! Zoals muziektheater van Collectief Explosief en spannende solo theaterperformances. In Dogwoman doorbreekt Joske Koning het taboe van breken met je ouders. En Annica Muller laat je in Burning Butterfly XL meevoeren in het nachtelijke leven van stripclub La Luna.

Benieuwd?

–> Check het hele programma in de agenda

–> Koop je tickets