NIEUWSBRIEVEN HAL25

FUNKY FRIDAY REVISITED - woensdag 29 mei


FUNKY FRIDAY REVISITED X MICROHAL

Datum: vrijdag 31 mei 
Tijd: 20.30u - 00.30u
Entree: €10,- via ticketshop of aan de deur 
Deur dicht: 23.30u

Facebook event
 

Funky Friday Revisited x MICROHAL


Op veler verzoek... Funky Friday Alkmaar is back in town! Het is tijd voor een revival in HAL 25 en wel op vr. 31 mei.

Funky Friday startte in 2014 in thuishaven HAL 25 Alkmaar. Na een aantal seizoenen kwam er een break, maar de vraag naar eigenzinnige funky music is nooit verdwenen. De combinatie van Dj’s, Vj’s en live muziek vormde de basis van Funky Friday onder het motto: 'keep the soul & funk a live!'.

Dus sleep alvast je ticket in de wacht, trek die stoute dansschoenen aan & 'let's get Funkayyyyy again!'

// LINE-UP ❀
▸ Illnoledge (live)
Een muziek duo bestaande uit Steve Hartley en Mill Voyance.
In December 2017 waren ze de support act van Alain Clarke's 'Bad Therapy' tour. Illnoledge heeft een eigen stijl ontwikkeld genaamd 'Akan Fu'. Het bevat invloeden van afro beat, latin, jazz en reggae met een funky sausje. Aanstaande 8 Juni 2019 brengen ze hun eerste EP uit met de titel 'The O.D.E.'

▸ Dj ilDisco
All round DJ uit Alkmaar, is begin jaren 80 begonnen met het draaien van hiphop en heeft vanaf dat moment zijn muziek keuze verbreed naar Disco, Funk, Soul, House, Italo en New Wave. Hij heeft met zijn uiteenlopende sets diverse clubs in Nederland en buitenland gerockt.

▸ Dj Sub
Party people.. its' gon' get funky ..yeahhh... Funky als gorgonzola. Van twee muziek liefhebbende broers kreeg hij vele muzieksoorten met de paplepel ingegoten, van Prince en Madonna tot Public Enemy en Tribe Called Quest. Zelf probeerde hij zijn terrein te verdedigen met onder andere Talking Heads. De drie vonden elkaar uiteindelijk in elkaars crates, wat resulteerde in gezamenlijke liefdes voor Marvin Gaye, 24 Carat Black, Herbie Hancock, Freestyle Fellowship en nog veel en veel meer. Ook de invloeden van een plaatselijke muziekwinkel komen terug in zijn playlists. Sub rockt de meest uiteenlopende shit, met als doel mensen mee te krijgen op zijn muzikale trips, die doorreizen van soul naar disco tot aan hiphop en funk..

▸ Vj Crabs
Experimenteert graag met video camera's, videomixers, midi controllers en meerdere schermen doormiddel van TripleHeadtoGo. Zijn videoclips zijn op elkaar afgestemd d.m.v. kleur, thema en/of intensiteit. Ook de thema keuze van decor & inrichting en de soort muziek is belangrijk voor deze vj.

Vier bots gaan dit weekend de strijd aan voor de ere titel! Zullen ze hun bouwsels op tijd af hebben of wordt er last minute nog aan gesleuteld in de Junior IOT werkplaats? Staat de battle arena klaar? Oeh dit wordt inderdaad nog erg spannend!

 


》》》 Let op! HAL 25 = cash only 《《《

Mail / Facebook / Instagram