Nieuwsbrieven HAL25

NACHTELIJKE ESCAPADES & FUNKY FRIDAY - dinsdag 19 maart


EVENTS DEZE WEEK

MICROHAL // STEVEN HOES & VONDER

Datum: vrijdag 22 maart 
Tijd: 19.30 - 00.30
Entree: vrij

Locatie: MICROHAL
Facebook event

De meest knusse microclub van Alkmaar met het motto: ''Vroeg pieken is het nieuwe doorhalen''. Oftewel vroeg starten, op tijd je nest in en kraakhelder je bed uit met een heel weekend in het vooruitzicht. Iedere MICROHAL avond is een nieuw muzikaal avontuur. Wij bepalen de breed-uit-1-lopende beats, jij maakt de dansvloer onveilig.

MUZIEK
▸ Steven Hoes
HAL kunstenaar en kwajongen Steven begeeft zich voor het eerst sinds lange tijd weer achter de tafels. Verwacht een eclectisch mix van onontdekte pareltjes, verrassend lieve & een tikkeltje ondeugende muziek.

Muzika Bandcamp

▸ Vonder
Diskozeit met onze Amsterdamse connectie Vonder. Grooven met de hoofdletter G. Altijd goed voor wat classics die je kunt proeven, ruiken & voelen op de dansvloer. Tegenwoordig dropt hij ook beats als trio: Lelystad. En heeft hij een vaste residentie bij clubs als Claire & de Bloemenbar. Stil staan = geen mogelijkheid!

Muzika Soundcloud

Nog onbekend met het begrip microclubbing? Hier wat leesvoer:
Artikel Parool 
Artikel AD
 

Steven HoesVonder
Foto's: Dienske Fotografie & Montyism 

 


NIEUWS

FUNKY BABY'S 

Gistermiddag in 't wereldje van HAL 25. Oude bazen kruipen bij elkaar om de warme houtkachel. Is er een nieuwe Funky Friday Alkmaar baby in de maak? Wie stemt voor?! Houd de Facebook pagina & website in de gaten voor meer funky nieuws! 
 

Oude bazen

 


Voordat je 's nachts in een bad met zweet wakker schrikt en beseft dat je iets gemist hebt, kan je nu jezelf een groot plezier doen. Word lid van de HAL 25 evenementengroep en blijf op de hoogte!

Let op! HAL 25 = cash only