Nieuwsbrieven HAL25

DE HAL OP VRIJDAG - vrijdag 25 november


LAATSTE 'DE HAL OP VRIJDAG' IN 2016!

Deze avond staat in het teken van de videorelease van FEEDBACK en Undercover Elephant. Op deze dag komt hun videoclip online en om dit te vieren zullen beide bands tijdens 'DE HAL op vrijdag' een set spelen, waarna de videoclip wordt gepresenteerd aan groot publiek. Om deze avond nog toffer te maken zal er nog een supportact performen. NAMELIJK: Surf Aid-Kit
Tussen deze onwijse acts door, moet er natuurlijk gedanst worden. Check out the amazing Drunken Marias!

DE MUZIEK

FEEDBACK is een 60's/70's pop, psychedelic- en bluesrock band uit Amsterdam. Zij spelen eigen materiaal dat is geïnspireerd door band als The Beatles, Pink Floyd en Led Zeppelin. Maar ook hedendaagse band als Tame Impala, Holydrug Couple en Ty Segall.

Undercover Elephant, een band beïnvloed door o.a. Tame Impala, Temples, Mac Demarco, The Beatles, en vele anderen. Live zetten zij de zaal op hun kop door strakke live-shows te spelen die gepaard gaan met explosieve uitbarstingen en dromerige vocalen. Op het moment is deze band druk bezig met het opnemen van hun debuut-EP, die een dezer maanden zal komen te verschijnen.

Surf Aid-Kit is the new surfing sensation from Amsterdam! Vijf muzikanten nemen je mee in een nieuwe golf van de grotendeels instrumentale surf muziek uit Californië. Beïnvloedt door Dick Dale, The Ventures, The Shadows en Oosterse invloeden, geven ze daar een eigen twist aan. Met in veergalm verdronken gitaren, dynamische drums, warme baslijnen en aanstekelijke zangmelodieën bezorgt Surf Aid-Kit een unieke sound die je terugbrengt naar de waving sixties!

Drunken Marias zijn 2 DJ's die vanwege een tijdreisongeluk zijn teruggekomen naar het heden. Gelukkig hadden Jesse en Gerard nog de mogelijkheid om hun geliefde platenkoffers mee te mogen nemen. Gewapend met een bult 60s en 70s soul, funk, surf, beat, pop, rock met exotische en psychedelische tintjes schudden Jesse en Gerard de heupjes los.

BLOEDJES OPEN STUDIO
Gitaarkunstenaar Andy Winands zal een lekker setje in de Open Studio van Steven Hoes doen, gevolgd door de ruige binken van Kelvinators!

Zit je in een band? Kom een set spelen en krijg het opgenomen mee naar huis. Meld je aan via ---> stevenhoes@gmail.com
De beste opnames van de avond worden wekelijks online gepubliceerd door Steven.
Check Soundcloud: https://soundcloud.com/stevenhoes

HET ETEN
Maaltijd van ProeV + koffie voor 10,- (OP=OP). Gezellig samen tafelen om 19.00! Verzekerd zijn van een maaltijd? Uiterlijk donderdagmiddag 24 november reserveren via ---> ervin@hal25.nl

OLDSKOOL OMSTANDIGHEDEN
Geen pin- & sigarettenautomaat aanwezig.

ENTREE = VRIJ!

DATUM VR 25 NOV
TIJD 17 - 01 UUR
TOEGANG VRIJ