Nieuwsbrief 2 juli 2017

De zomer komt langzaam dichterbij, het blijft steeds langer licht buiten. We zien steeds meer glimlachen en ontblote onderbuikjes buiten op straat, oftewel de HOOGSTE tijd om op het buitenterrein van de HAL te bivakkeren! Zwembroek mee, teenslippers aan, kekke zonnebril op en met een cocktail in je hand lekker chillen, ontkateren, dansen, eten, drinken of socializen ONDER DE SPANTEN van de HAL. En dit alles op iedere EERSTE zondag van de maand. Kom maar door met die zon!

LIVE MUZIEK
Woody Kilibarda (muzikant Phoam) | SC: https://soundcloud.com/phoamofficial

DJ’S
Heaken | SC: https://soundcloud.com/heaken
Walu | SC: https://soundcloud.com/official-walu

SPECIALS
- Flow Tide Skateschool: Longboard lessen op het asfalt van de HAL (vanaf 6 jaar). Schade = 10,- p.p. en de lesstijd is 18:00 - 19:00. Vooraf aanmelden via ---> info@flowtide.nl
- De PIPO: Een door kunstenaar Steven Hoes gemodificeerde schaftwagen, die omgetoverd is tot DJ booth en waar een krankzinnige maar geniale licht- & geluidinstallatie in zit gebouwd. Uiteraard is deze Pipo voorzien van panoramadak, waar je met een drankje van het prachtige uitzicht kan genieten.
- DE HOTTUB: Een hout gestookt containerzwembad waarin de temperatuur tot ongekende hoogtes reikt en de meest romantische verhalen ontstaan (clothing optional vanaf 19:00).
- DE TELEFOONLIJN: Leg contact met de DJ, doe een liefdesverklaring, bestel wat bij de barjuffrouw of bevredig een andere telefonische behoefte.
- KAPSALON GODVERDOMMUHHH!: Wassen, knippen, scheren of epileren, Payam is van alle markten thuis. Voor een tientje is hij je vriendje.

ETEN
Een maaltijd van Mr. & Mrs. Smith Indofood Catering. Om het gezellig te maken eten we gezamelijk tussen 18.00 & 19.00. Prijs = 10 euries (incl. bakkie koffie/thee). Graag vooraf reserveren, tot uiterlijk vr. 30 juni, via ---> ervin@hal25.nl

LET OP! HAL 25 = cash only. Geen pin mogelijkheden, geen sigarettenautomaat aanwezig en geen eigen consumpties meenemen a.u.b.!

DATUM ZO 2 JULI
TIJD 16:00-23:00
TOEGANG VRIJ

 


HAL 25 is een wonderlijke combinatie van industriŽle vormgeving, groengeurende tuinen en huiselijke knusheid, midden in hartje Alkmaar! Hier vinden onregelmatig culturele evenementen plaats, zoals de bekende FILM & FOOD projecten.

dinsdag 3 januari '17

Sponsor van Shuffle Magazine

We beginnen het jaar 2017 goed. HAL 25 is sponsor geworden van Shuffle Magazine. Shuffle Magazine is een productie van Stichting Shuffle. Stichting Shuffle is een organisatie die niet is gericht ...meer »


woensdag 14 december '16

ZALIGE KERSTVLUCHT 2016

ZALIGE KERSTVLUCHT komt er weer aan!!!. We zijn druk met voorbereidingen. Bouwen, inrichten, eten koken, gasten uitnoden, busjes regelen voor pendeldienst naar de AZC's. vrijwilligers zoeken, ...meer »


zondag 22 mei '16

Kleine Huizen

TINY HOUSE, PETIT MAISON, KLEINES HAUS, PEQUEÑA CASA, LILLE HUS of gewoon KLEIN HUIS Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan? Nog geen maand na de succesvolle bijeenkomst van Groenlinks ...meer »


zaterdag 21 mei '16

BITTERBALLENFONDS gaat goed

 2500 BITTERBALLENFONDS - niets is echt moeilijk - Dit fonds is in het leven geroepen op 13 mei 2016 toen HAL 25 exact 2500 dagen bestond. Doelstelling: Doel van het fonds is om mensen ...meer »


woensdag 9 maart '16

Gemeente Alkmaar doet mee!

 Goed nieuws van Gemeente Alkmaar. AIR Creatorium wordt beschouwd als een “inhoudelijk sterk plan … met veel potentie”. De gemeente levert daarom een grote bijdrage aan ...meer »


zondag 6 maart '16

RABO partner bij Creatorium

Rabobank treedt toe tot groep sponsoren Rabobank Alkmaar e.o. gaat AIR Creatorium financieel ondersteunen met een donatie uit het Fonds Coöperatief Dividend. Een ondersteuning waarvoor de ...meer »


zondag 17 januari '16

Geld voor verbouw Creatorium

AIR CREATORIUM Alle deadlines voor december zijn gehaald, de subsidie-aanvragen zijn voor een groot deel verstuurd. Het goede nieuws is dat alvast één Alkmaars fonds zijn vertrouwen ...meer »


dinsdag 29 december '15

Impressie ZALIGE KERSTVLUCHT 2015

December 2015   Fantastische Kerstnacht met ZALIGE KERSTVLUCHT       ...meer »


vrijdag 23 oktober '15

Culturijnen als betaalmiddel

HAL 25 accepteert de nieuwe Culturijnen als betaalmiddel De Culturijn is een lokale, digitale cultuurmunt, waarmee leerkrachten van scholen en culturele partners onderling kunnen handelen. Culturijnen ...meer »


maandag 14 september '15

Filmbeelden Kunst tot de Nacht

 Charmante impressie van Kunst tot de Nacht 2015 in de hal.   ...meer »


HAL 25 – Pettemerstraat 15 – 1823 CW Alkmaar – HAL 25 is een productie van UNIT1 en de gemeente Alkmaar