Welkom op de nieuwe HAL-site!

Daar is ‘ie dan, vers van de internetpers: het gloednieuwe hal25.nl! Ontdek HAL 25 van binnen en van buiten. Want wat ís HAL 25 nou eigenlijk? Is er nog wat te doen daar? Wat en wíe zitten er nou allemaal? Kan ik er zelf wat organiseren, maken of bedenken? Alle antwoorden op deze vragen zijn terug te vinden op onze website.

Via de agenda ben je gelijk op de hoogte van de komende events in HAL 25. Nieuwsgierig naar wat er nog meer te doen is in de HAL, hoe onze plek is ontstaan en wie erbij betrokken zijn? Kijk dan op Over HAL 25. Misschien zoek je een plek om een beurs, markt of evenement te organiseren. De mogelijkheden zijn eindeloos bij de HAL! Alle info daarover vind je op onze verhuurpagina.

Maar natuurlijk zijn we ook altijd bereikbaar, neem contact met ons op!

De websitebouwers

De afgelopen tijd hebben een stel handige websitebouwers alles uit de kast getrokken om de website te lanceren. Daarom: een grote shoutout naar webstitebouwer Ivar Zuidhoek (WMTD), ontwerper Robert Kleen, conceptontwikkelaar Tycho Hellinga en contentbouwers Ervin Skelic en Nina Bakker.

Rondklikken

Tot slot: scroll, kijk, klik en tik lekker rond op de site. Enne… Elke nieuwe website heeft hier en daar wat opstartproblemen. Zie jij ze? Stuur het door naar nina@hal25.nl en het wordt zo spoedig mogelijk gefixt.