WEEKOVERZICHT WEEK 8

DEZE WEEK

MICROHAL // COLORES

Datum: vrijdag 22 februari
Tijd: 19.30 – 00.30
Entree: vrij

Locatie: MICROHAL
Facebook event 

De meest knusse microclub van Alkmaar met het motto: ''Vroeg pieken is het nieuwe doorhalen''. Oftewel vroeg starten, op tijd je nest in en kraakhelder je bed uit met een heel weekend in het vooruitzicht.

MUZIEK
colores (all night)
De man van 21 lentes jong die Roemeense minimal als religie heeft aangenomen, zich laat inspireren door muzikale grootheid Ricardo Villalobos, eigen beats produceert, tegenwoordig ook aan het vinyl ruikt en kind aan speeltuin is in de HAL. De ontmaagding is compleet, want hij duikt voor de 1e keer 5u lang achter de tafels.

Dus laat je trommelvliezen masseren a.s. vrijdag want dit wordt minimal lekker!

Teaser me baby

Nog onbekend met het begrip microclubbing? Hier wat leesvoer (nom nom nom):
Artikel Parool 
Artikel AD

ACID FEST

Datum: zaterdag 23 februari
Tijd: 16.00 – 01.00
Entree: €10,- VVK via ticketshop

Locatie: DE HAL
Facebook event

De mannen van ACID tattoo bestaan 10 jaar en dat moet gevierd worden! In samenwerking met Raptor Events rolden ze een moddervet festivalprogramma voor je uit met o.a. verschillende muzikale acts, een markt met kunst & vinyl en biologische versnaperingen van SOEPP. Check event voor het volledige programma en stel nu je tickets veilig.

In de aanloop naar het festival aanstaande zaterdag is de organisatie nog even prachtig uitgelicht door 3VOOR12 Noord-Holland

Klik hier voor het volledige interview. 

 


KOMENDE WEKEN

DE BROEIKAS – ELEKTR(ON)ISCH JAMSESSIE

Datum: vrijdag 1 maart
Tijd: 19.30 – 00.30
Entree: vrij

Locatie: MICROHAL
Facebook event 

De 6e editie (2e seizoen) van de BROEIKAS. De jamsessie machine stoomt door in de MICROHAL. Via de hoofdingang van HAL 25 stap je in een roodgekleurde wereld van elektr(on)ische live muziek met dikke rookwolken, analoge bliepjes, performances, improvisaties & andere creaties. Iedereen = welkom, zowel artiesten als publiek!

Sluit je aan bij dit illustere gezelschap & blijf op de hoogte via de community: DE BROEIKAS // HAL 25 Alkmaar

LINE-UP
▸ Harold Koopman – HERR ALT & Robert Dender (muzikale begeleiding)
▸ Joey Spijker (olie-drummer)
Wie volgt?! Check onderstaande txt voor deelname

DEELNAME
Muzikanten, elektronische live artiesten, kunstenaars, performers, theatermakers, spoken word-artiesten, rappers, graffiti artiesten & andere creatives, zowel beginners als pro's. Kom je kunsten op experimentele wijze testen, cross-overs maken met andere artiesten en je creatie delen met het publiek. Meld je NU aan via: karel@hal25.nl

 


Voordat je 's nachts in een bad met zweet wakker schrikt en beseft dat je iets gemist hebt, kan je nu jezelf een groot plezier doen. Abonneer je op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Let op! HAL 25 = cash only