WEEKOVERZICHT WEEK 51

VORIGE WEEK

BEDRIJFSFEEST UNISERVER

Alle bucketlists zijn iets korter geworden. De HAL en het buitenterrein transformeerden namelijk afgelopen vrijdag in de ultieme (wo)mancave. Foodtrucks, skihutten, racewagens, simulatoren, kartbanen, werkelijk alles werd uit de kast getrokken door onze vrienden van Day & Nite events. Wauw, ook dit kan in HAL 25. De geur van autobanden en glühwein dwaalt nog door de HAL, maar inmiddels kun je weer van de vloer eten en maken we ons op voor 2 besloten events deze week! 

 


DEZE WEEK

KERSTGALA EN -DINER

De meest knusse tijd van het jaar zit er weer aan te komen, oftewel genoeg reden voor een hoop kerstfeesten in de HAL. De scholieren van PCC Fabritius komen voor het 3e jaar op rij langs voor hun jaarlijkse kerstgala. Gelakte schoentjes, cocktailjurkjes, strakke smokings, Mariah Carey over de speakers en een hoop cola drinkers. Mooi man! 

De volgende dag staat we klaar voor onze buren van Holder met een 3-gangendiner van Soepp, vleugelpiano's, oer-Hollandse spellen, kerstbomen die op hun kop hangen en dikke houtkachel die staan te brullen. Het beloofd een beregezellige avond te gaan worden! 

 


KOMENDE WEKEN

ZALIGE KERSTVLUCHT

Datum: maandag 24 december
Tijd: 20.00 – 01.00
Entree: €10,- via de ticketshop

Locatie: DE HAL

Facebook event

Nog maar één weekje en dan is het zo ver! Er wordt al flink gesjouwd en gebouwd. In het achterste deel van de HAL zijn stoere mannen en vrouwen een tentenkamp aan het bouwen. Kleine intieme ruimtes waar je tegen elkaar kan kruipen, waar verhalen worden verteld, waar muziek wordt gemaakt, theater, poëzie, dans, spel, eten, drinken, keten en wie weet wat nog meer. Vlieg je met ons mee? Haal dan NU je tickets op via de bovenstaande ticketshop en mis niks van dit spektakel! 

P.s. wanneer je een ticket koopt, doneer je automatisch een ticket voor iemand die zich dit niet kan veroorloven. Mooi he?! 

 

ECLECTISCH FESTIVAL ALKMAAR // OUD + NIEUW

Datum: maandag 31 december
Tijd: 22.00 – 05.00
Entree: €17,50 via de ticketshop  

Locatie: DE HAL, DE ZOLDER & DE KERK

Facebook event

Een deel van de helden die jullie tijdens oud + nieuw de nacht in begeleiden. Een eclectisch 4-gangenmenu, waarbij iedere fijnproever aan z'n muzikale trekken komt. Check Facebook event voor het volledige festival programma!

▸ DE HAL: Baardmans | ZORQ | Baz Reznik | E8

 


Voordat je 's nachts in een bad met zweet wakker schrikt en beseft dat je iets gemist hebt, kan je nu jezelf een groot plezier doen. Wordt lid van de HAL 25 evenementengroep  of schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Let op! HAL 25 = cash only