WEEKOVERZICHT WEEK 50

VORIGE WEEK

BROEIENDE ZAKEN

Afgelopen vrijdag onstond er een draaikolk van creatieven in het kleine halletje bij de hoofdingang. Bij deze 3e editie van de BROEIKAS ging alle normaliteit in rook op, werden mensen lid van het ''Genootschap van het Imaginaire Lied'' en zijn er nieuwe artiesten toegetreden. In no time was de ruimte gevuld met platenhoeden dragende leden die meedeinden op het ronkende geluid van de elektr(on)ische jamsessie machine. Met alle snufjes van de nieuwe ruimte kregen we plotsklaps last van luxeproblemen. Je kon zowaar je jas ophangen in de garderobe, de toiletbril voelde warm aan en de bar was ten alle tijden in het vizier. Het moet niet gekker worden! Volgend jaar zijn we terug met de 4e editie (2e seizoen) op vrijdag 4 januari. Word NU lid van de community & mis niks van de BROEIKAS. 

▸ DE BROEIKAS community   

 


DEZE WEEK

BESLOTEN

Er zijn geen openbare evenementen deze week. We zijn druk bezig met de voorbereidingen voor een besloten evenement a.s. vrijdag. Het dreigt groots en spectaculair te gaan. In de wandelgangen vielen de woorden: racebaan, formule 1, skihutten en wie weet wat nog meer. Houd de nieuwsbrief van volgende week in de gaten voor al het bewijsmateriaal! 

Ook opzoek naar een locatie voor jouw event? Check dan nu de website van HAL 25 of stuur ons een mail voor meer info & alle mogelijkheden. 

 


KOMENDE WEKEN

ZALIGE KERSTVLUCHT

Datum: maandag 24 december
Tijd: 20.00 – 01.00
Entree: €10,- via de ticketshop

Locatie: DE HAL

Facebook event

Tijdens de koude Kerstnacht vindt je warmte in de HAL, luister naar de mooiste verhalen van twee bijzondere verhalenvertellers.

Herman Link is altijd op zoek naar een goed verhaal en weet er ook behoorlijk wat te vertellen. Je kent hem van de vele muziektheatervoorstellingen van Samba Salad, zoals het prachtige verhaal dat hij zelf heeft geschreven, Flamenkita.

Theatermaker Jonathan van Duijn kruipt graag in de huid van sprookjesachtige figuren en vertelt met veel liefde goede verhalen. Je herkent hem misschien van het programma waarin hij vertelt over zijn oma Annie M.G. Schmidt.

Doe iets goeds voor een ander, koop een kaartje voor jezelf! Wanneer je een ticket koopt via bovenstaande ticketlink zorg je automatisch dat een onbekende die minder te besteden heeft ook de Zalige Kerstvlucht kan beleven.

 


Voordat je s' nachts in een bad met zweet wakker schrikt en beseft dat je iets gemist hebt, kan je nu jezelf een groot plezier doen. Word lid van de HAL 25 evenementengroep en blijf op de hoogte!

Let op! HAL 25 = cash only