WEEKOVERZICHT WEEK 49

VORIGE WEEK

MOTTO'S

Na een gezellig weekend blikken we nog even terug op vorige week. Een kleine wijziging wat betreft de vrijdagavonden. Onder het motto, en tevens bedrijfsfilosofie, "deze problemen konden wel eens veel oplossingen veroorzaken'' is de gehele inboedel van de KAS op een steekwagen gezet en naar binnen gerold. De HAL op vrijdag was een KASkraker, maar voorlopig zitten we warm en droog in 't halletje van de HAL. Vroeg pieken blijft het nieuwe doorhalen en bij succes stomen we door tot 01.00 uur. Vrijdag 21 december kun je weer komen microhallen, deze week is het tijd voor andere broeierige zaken.

 


DEZE WEEK

DE BROEIKAS

Datum: vrijdag 7 december
Tijd: 19.30 – 01.00
Entree en deelname: vrij
Locatie: DE HAL (via de hoofdingang)

Facebook event

De jamsessie machine dendert door naar de 3e editie van DE BROEIKAS. Buiten begint het langzaam koud & guur te worden, dus we verKASsen naar binnen! Via de hoofdingang van HAL 25 stap je in een roodgekleurde wereld van elektr(on)ische live muziek met dikke rookwolken, knipperende TL buizen, analoge bliepjes & andere creaties.

Word NU lid van dit illustere gezelschap & krijg toegang tot alle info via: DE BROEIKAS // HAL 25 Alkmaar

Let op! Binnen krijg je te maken met dit soort luxeproblemen: 
▸ Centrale verwarming 
▸ Toiletten op steenworp afstand 
▸ Meer ruimte aan de bar 
▸ Door tot 01.00u
& nog veel meer snufjes

LINE-UP
▸ Dender (elektronisch)
▸ Steven Hoes (audiovisuele installaties) 
▸ VJ Crabs (visuals) 
 De Nachtvlinder (poëzie/spoken word) 
▸ Het Genootschap van het Imaginaire Lied (fictief platenlabel)
▸ Tamminga Music Productions (BROEIKAS op vinyl) 
Wie volgt?! Check onderstaande txt voor deelname

DEELNAME
Muzikanten, elektronische live artiesten, kunstenaars, performers, theatermakers, spoken word-artiesten, rappers, graffiti artiesten & andere creatives, zowel beginners als pro's; Kom je kunsten op experimentele wijze testen, cross-overs maken met andere artiesten en je creatie delen met het publiek. Meld je NU aan via: jasmijn.v.vliet@gmail.com

 


KOMENDE WEKEN

ECLECTISCH FESTIVAL ALKMAAR // OUD + NIEUW

Datum: maandag 31 december
Tijd: 22.00 – 05.00
Entree: €17,50 via de ticketshop

Locatie: DE HAL

Facebook event

Er is overduidelijk maar één plek waar je moet zijn met Oud + Nieuw en dat is bij HAL 25. Afgelopen vrijdag gingen bijna alle early bird tickets eruit naar de snelle jelle's onder ons. Niet getreurd, ook jij en je vrienden kunnen nog een kaartje scoren via onze vriendelijke kassajuffrouw bovenaan dit bericht. Volg nu het facebook event voor alle updates en mis niks! 

 

ZALIGE KERSTVLUCHT

Datum: maandag 24 december
Tijd: 20.00 – 01.00
Entree: €10,- via de ticketshop

Locatie: DE HAL

Facebook event

Sandra Kaas – Video/Performances/Costumes is vormgeefster en brengt alles wat zij met haar fantasie bedenkt tot werkelijkheid. Tijdens Zalige Kerstvlucht in HAL 25 komt ze met haar zelf ontworpen wezens liefde vangen en verspreiden. Doe je mee? Bij de aanschaf van een ticket koop je automatisch een ticket voor een onbekende die dat goed kan gebruiken. Leuk he?! Check nu –> dit filmpje om alvast in de juiste sfeer te komen! 

 


Voordat je 's nachts in een bad met zweet wakker schrikt en beseft dat je iets gemist hebt, kan je nu jezelf een groot plezier doen. Wordt lid van de HAL 25 evenementengroep  of schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Let op! HAL 25 = cash only