WEEKOVERZICHT WEEK 48

VORIGE WEEK

VROEG GEPIEKT

Afgelopen vrijdag zijn we het weekend goed gestart met de 1e editie van de HAL op vrijdag x Microhallen. DJ Michel(Abstract) heeft ons de hele avond in beweging gehouden met de lekkerste house classics. We hebben vroeg gepiekt, vooral niet doorgehaald, want vroeg pieken schijnt het nieuwe doorhalen te zijn. Dat zouden meer mensen moeten doen! Wie weet starten we een nieuwe trend in Alkmaar. Wie zal het zeggen?! De volgende editie van dit nieuwe fenomeen? Even verder lezen a.u.b….

 


DEZE WEEK

DE HAL OP DONDERDAG X CROSSOVERSTAD // WORKSHOPS DJING

Datum: donderdag 29 november
Tijd: 19.30 – 21.30
Deelname: vrij

Locatie: de HAL (hoofdingang)

Facebook event

Een workshop Djing van niemand minder dan draaitafel specialist, producer & hip-hop muzikant DJ DNS!

Er is nog plek voor jou om mee te doen. Je hoeft alleen even te mailen naar karel@hal25.nl. Deze workshop is voor draaitalenten die het scratchen/mixen al een beetje onder de knie hebben, niet voor beginners dus.  

DJ DNS won meerdere prijzen, waaronder de nationale editie van ''Redbull Thre3style'' en mocht later deelnemen aan de wereldfinale in Chicago. Donderdag 29 november staat deze held bij ons in de HAL, mogelijk gemaakt door onze vrienden van Crossoverstad festival.

PROGRAMMA
▸ Advanced DJ mix techniek
▸ Scratching 
▸ Loops – Backspins 
▸ Digital Djing (Serato) 

EXTRA INFO 
▸ Bar = open (cash only)

 

DE HAL OP VRIJDAG X MICROHALLEN

Datum: vrijdag 30 november
Tijd: 19.30 – 23.30
Entree: vrij
Locatie: de HAL (hoofdingang)

Facebook event 

Ga je nog steeds naar die VrijMiBo? Dat is zóóóóó 2017. Onder het motto: "vroeg pieken is het nieuwe doorhalen", brengen we een nieuw fenomeen naar Alkmaar! 

Een micro clubavond, in de HAL, van 19.30 tot 23.30. Oftewel vroeg pieken, op tijd je nest in en kraakhelder je bed uit op zaterdagochtend met een heel weekend in het vooruitzicht. Vrijdag = de nieuwe zaterdag! 

TUNES 🎵 
▸ Overdie  
▸ Don.f | Luister hier één van de laatste sets van Don.f 

 


KOMENDE WEKEN

ZALIGE KERSTVLUCHT & ECLECTISCH FESTIVAL ALKMAAR // OUD + NIEUW

Er komen twee grootse evenementen aan in de HAL, waar jullie bij de koffieautomaat op het werk waarschijnlijk al over hebben gesproken. Wij slaan Sinterklaas gewoon over en stomen door naar Kerst en Nieuwjaar. Voor beide evenementen zijn nu tickets beschikbaar via onze digitale kassajuffrouw, zie onderstaande link. Voor meer info ga je naar de Facebook events van Zalige Kerstvlucht en Eclectisch Festival Alkmaar. Let op! Voor Oud + Nieuw zijn de early bird tickets nog t/m aanstaande vrijdag te bemachtigen. Een gewaarschuwd mens telt voor twee, dus doe er je voordeel mee! 

Ticketlink 

 


Voordat je s'nachts in een bad met zweet wakker schrikt en beseft dat je iets gemist hebt, kan je nu jezelf een groot plezier doen. Wordt lid van de HAL 25 evenementengroep en blijf op de hoogte!

Let op! HAL 25 = cash only