WEEKOVERZICHT WEEK 47

VORIGE WEEK

EEN GESLAAGD WEEKEND

Een druk weekend met twee geslaagde evenementen. Vrijdag kwamen er ca. 400 vrijwilligers van Noordwest Ziekenhuisgroep op bezoek voor een winterfestival, georganiseerd door onze vrienden van Helder Events. Een winterse ambiance in de HAL met feestelijke aankleding, foodtrucks, houtkachels, olievaten met vuur, live muziek, theatrale acts en ander vertier. Dezelfde nacht werd de HAL omgetoverd tot een diner- en borrelzaal voor een reünie van oud HTS studenten Alkmaar. Graafmachines en vrachtwagens werden naar binnen gereden, er werd live gelast door onze huislasser Vuur in Staal, kunstenaar Steven Hoes bouwde een audiovisuele machine en DJ Casper Horn zorgde voor de sfeervolle muziek. Dit is hoe we de HAL graag zien! 

 


DEZE WEEK

DE HAL OP VRIJDAG X MICROHALLEN

Datum: vrijdag 23 november
Tijd: 19.30 – 23.30
Entree: vrij
Locatie: de KAS (buitenterrein)

Facebook event 

Onder het mom van: ''Vroeg pieken is het nieuwe doorhalen'', start de HAL op vrijdag een nieuw fenomeen —> ''MICROHALLEN!''. 

Een micro clubavond, in de KAS, van 19.30 tot 23.30. Oftewel vroeg pieken, op tijd je nest in en kraakhelder je bed uit op zaterdagochtend met een heel weekend in het vooruitzicht. Vrijdag = de nieuwe zaterdag! 

▸ Muziek: DJ Michel(Abstract) (4u lang house classics)  

Nog onbekend met dit begrip?! Lees dan hier of hier meer over dit uitgaansfenomeen. 
 


KOMENDE WEKEN

DE HAL OP DONDERDAG X CROSSOVERSTAD // WORKSHOPS DJING

Datum: donderdag 29 november
Tijd: 19.30 – 21.30
Deelname: vrij

Locatie: de KAS (buitenterrein)

Facebook event

Een workshop Djing van niemand minder dan draaitafel specialist, producer & hip-hop muzikant DJ DNS

Hij won meerdere prijzen, waaronder de nationale editie van ''Redbull Thre3style'' en mocht later deelnemen aan de wereldfinale in Chicago. Donderdag 29 november staat deze held bij ons in de KAS voor een workshop Djing, mogelijk gemaakt door onze vrienden van Crossoverstad festival. 

Draaitalenten die het scratchen/mixen al een beetje onder de knie hebben, geen beginners dus, kunnen zich aanmelden via: karel@hal25.nl (VOL = VOL). 

PROGRAMMA
▸ Advanced DJ mix techniek
▸ Scratching 
▸ Loops – Backspins 
▸ Digital Djing (Serato) 

EXTRA INFO 
▸ Bar = open (cash only)

 


Voordat je s'nachts in een bad met zweet wakker schrikt en beseft dat je iets gemist hebt, kan je nu jezelf een groot plezier doen. Wordt lid van de HAL 25 evenementengroep  of schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Let op! HAL 25 = cash only