WEEKOVERZICHT WEEK 46

VORIGE WEEK

KLEURRIJK WEEKEND

Het was het weekend van de diversiteit. Zo hebben afgelopen vrijdag vele familieleden, vrienden, kennissen en bewonderaars afscheid kunnen nemen van Jos Peperkamp. Ruim 200 mensen kwamen hun laatste eer bewijzen. Een mooi en sfeervol afscheid in de HAL.  

Stukje verderop was er Popronde. Het grootste reizende muziekfestival van Nederland streek neer in de KAS op het buitenterrein. NIMBUS 3000, Boy on the Moon en Smudged Toads trokken de tent vol en zorgden ervoor dat de alternatieve pop-ganger ook aan zijn trekken kwam. 

Met als kers op de taart, een uitverkochte editie van Fanfar Partout afgelopen zaterdag. Een kleine 400 bezoekers en 100 orkestleden smolten samen in één groot werelds feest. Wauw, dat is pas kunst.


DEZE WEEK

WINTERFESTIVAL & REÜNIE

Deze week geen HAL op vrijdag, maar 2 besloten evenementen in de HAL. Vrijdag een winterfestival voor 400 vrijwilligers en zaterdag een reünie, georganiseerd door Stichting oud HTS-studenten Alkmaar, met 50 diner gangers en 250 feestgangers. Wereldzaak!

Is de industriële en artistieke ambiance van HAL 25 ook iets voor jouw organisatie of bedrijf? Check dan hier de verhuurmogelijkheden of stuur een mail naar: info@hal25.nl   

 


KOMENDE WEKEN

ZALIGE KERSTVLUCHT 2018

Datum: maandag 24 december (kerstavond) 
Tijd: 20.00 – 01.00
Entree: voorverkoop á €10,- / koop hier je tickets

Hiermee koop je toegang voor jezelf, en sponsor je de toegang van een ander.
Locatie: DE HAL

Facebook event

Vier Kerstavond bij HAL25 in een magische wereld. Kerstavond staat in het teken van ontmoetingen, gelijkheid, plezier en verwondering. De HAL is omgetoverd tot tentenkamp dat op het eerste gezicht doet denken aan een sloppenwijk. Iedereen is deze avond even arm, even rijk. Met een gezamenlijke maaltijd delen we warmte en bundelen we krachten voor een onbekende toekomst. Laat je in de tent lokken met muziek, theater, poëzie en sterke kerstverhalen… Niemand minder dan Convoi Exceptional zorgt voor een klapper van een afsluiting!

 

ECLECTISCH FESTIVAL ALKMAAR // OUD + NIEUW

Datum: maandag 31 december (oud & nieuw)
Tijd: 22.00 – 05.00
Entree: early bird á €15,- / koop hier je tickets

Locatie: DE HAL & DE ZOLDER

Facebook event

Op de vooravond van 2019 staat alles in het thema van ''het momentum''. Wilde fantasieën die werkelijkheid worden, gedaantewisselingen, spannende aftellingen, grote oerknallen, WC kalenders die omgeslagen worden en een flinke dosis menselijke magie. 

PROGRAMMA
Meerdere ruimtes met o.a. funk, soul, hip-hop, disco, italo, breakbeat, electro, originals, live acts, audiovisuele installaties, theatrale acts, oude & nieuwe deco, menselijke aankleding en nog veel meer. 

Meer info over muziek & programma volgt. 

Markeer deze avond alvast met een watervaste stift in je agenda, breng je wederhelft op de hoogte en sleep nu je tickets in de wacht via onze digitale kassajuffrouw bovenaan. 

Eclectisch Festival Alkmaar // Oud + Nieuw

 


Voordat je s'nachts in een bad met zweet wakker schrikt en beseft dat je iets gemist hebt, kan je nu jezelf een groot plezier doen. Wordt lid van de HAL 25 evenementengroep, of schrijf je voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Let op! HAL 25 = CASH ONLY