WEEKOVERZICHT WEEK 45

Een bijzondere week waarin je kunt lachen, huilen, feesten, solderen, maar vooral het ''LEVEN'' kunt komen vieren in HAL 25. Zie hier, de weekprogrammering: 

 


IOT WORKSHOPS

Datum: dinsdag 6 november, dinsdag 20 november, dinsdag 27 november
Tijd: 19.30 – 22.00
Entree: €45 voor 3 avonden (incl. werkset, begeleiding, koffie & thee) 

Locatie: Junior IOT Bus (buitenterrein)

Bekijk hier de website van het evenement

Er zijn nog een aantal plekken beschickbaar voor de IOT workshop voor beginners. Het is een serie van drie avonden waar in een knusse setting wordt gewerkt met de soldeerbout, Arduino programmeren en meer. Zo bouw je in drie avonden je eigen GPS tracker! Natuurlijk word je begeleid tijdens het proces. Inschrijven kan via de website en is mogelijk voor alle leeftijden.

 


AFSCHEID JOS PEPERKAMP

Datum: vrijdag 9 november
Tijd: 19.00 – 21.00 
Locatie: De HAL

De Alkmaarse kunstenaar, edelsmid en levensgenieter Jos Peperkamp is op zijn geliefde eiland Kos overleden. Zijn dochter Lyone vertelde dat hij aangetroffen werd met een klein klompje goud in zijn hand. Hij is dus met recht als edelsmid in het harnas gestorven op 68-jarige leeftijd. Jos laat drie kinderen na. Nick, Jessica en Lyone Peperkamp. Hij zal door velen, binnen en buiten Alkmaar worden gemist. Een sieraad is heengegaan.

Morgenavond is er gelegenheid tot afscheid nemen in de HAL. De uitvaart is in besloten kring. Lang leve Jos! 

✝ R.I.P. Jos

 


DE HAL OP VRIJDAG X POPRONDE

Datum: vrijdag 9 november
Tijd: 19.30 – 23.30
Entree: vrij

Locatie: De KAS (buitenterrein) 

Facebook event 

Zijn jullie er al klaar voor? Popronde komt naar HAL 25. Ja, echt. Komende vrijdag is Alkmaar de bestemming van het grootste reizende muziekfestival van Nederland. Drie artiesten zullen de KAS vullen met hun muzikale talent. De Popronde is een etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten, zij krijgen de kans om zichzelf buiten hun regio te presenteren. De HAL op vrijdag presenteert met trots de volgende artiesten: 

 

PROGRAMMA

19.30 // Inloop
20.00 // NIMBUS 3000 (electronica/pop) 
21.15 // Boy on the Moon (alternative/trip hop) 
22.30 // Smudged Toads (avantgarde/electronica) 

 


FANFAR PARTOUT

Datum: zaterdag 10 november
Tijd: 19.00 – 23.00
Entree: voorverkoop €10, klik hier om tickets te bestellen
Locatie: De HAL

Facebook event 

Ruim 100 muzikanten ontmoeten elkaar op het podium: Orchestre Partout -een wereldorkest met nieuwkomers- speelt samen met het oer-Hollandse fanfareorkest St. Caecilia uit Heemskerk. Marsmuziek wordt versneden met Arabische ritmes. Beatboxers Waseem Alkhadraa en BeatMo nemen het op tegen 30 blazers. Jonge musici van het Regionaal Jeugdorkest Artiance o.l.v. Otto de Jong treden op als gastmuzikant. Uiteenlopende muzikale werelden vloeien samen in een zinderend concert.

Vóór het concert gaan we gezellig met z'n allen tafelen en kun je een mooie kom met biologische soep + brood halen bij onze hippe foodies van Soepp!
 

PROGRAMMA

19.00 – 20.00 // Soep van Soepp en muzikale appetizers
20.00 – 21.30 // Concert
21.30 – 23.00 // Naborrelen

 


Voordat je s'nachts in een bad met zweet wakker schrikt en beseft dat je iets gemist hebt, kan je nu jezelf een groot plezier doen. Wordt lid van de HAL 25 evenementengroep en blijf op de hoogte!

Let op! HAL 25 = cash only