WEEKOVERZICHT WEEK 42

FLEXIBELE INDRINGERS

Zo tussen de dagelijkse bezigheden door willen er wel eens mensen rondspoken bij HAL 25, op zoek naar nieuwe plekken voor creativiteit. Zo ook Cora van Corazon Yoga. Plotsklap stond zij op de stoep en vond ze hier inspiratie voor haar foto's. Natuurlijk was zij welkom, want ook wij zijn altijd op zoek naar inspirerende en creatieve ondernemers met leuke ideeën. Zou jij net als Cora ook eens gebruik willen maken van de HAL voor jouw project? Stuur dan een mail naar: info@hal25.nl 

 


INTERVIEW STICHTING MEO

Afgelopen woensdag kwam Stichting MEO op bezoek in HAL 25 voor een interview. Deze Alkmaarse Stichting ondersteunt non-profit organisaties bij het professionaliseren van hun communicatie en bedrijfsvoering, waarbij de werkzaamheden grotendeels worden uitgevoerd door mensen met een arbeidshandicap. Stichting MEO koos voor de HAL vanwege de industriële en ongedwongen uitstraling. Ook dit kan bij HAL 25!

 

Kom zelf ook op onderzoek uit bij de komende evenementen:


DE HAL OP VRIJDAG

Datum: vrijdag 19 oktober
Tijd: 19.30 – 23.30
Entree: vrij 
Locatie: de KAS op het buitenterrein
Klik hier voor het Facebook event!

Wij staan weer klaar voor iedereen met beats, borrels & snelle babbels. DJ E8 produceert deze avond de dansbare beats om het weekend mee in te luiden. Vorige week was een succes, maar deze week gaat dreigt net zo vet te gaan worden. Adieu & tot vrijdag!


FANFAR PARTOUT

Datum: zaterdag 10 november
Tijd: 19.00 – 23.00
Entree: voorverkoop €10, klik hier om tickets te bestellen
Locatie: de HAL

100 muzikanten uit diverse windstreken dalen neer in HAL 25 om samen muziek te maken. Het wordt een knappe mengelmoes van oer-Hollandse invloeden tot beatbox, blaers en Arabische ritmes. Speciaal voor dit project zijn muzikale crossovers ontwikkeld tussen verschillende soorten blaasorkesten en wereldmuziek. We combineren dit talent met de sferen van de HAL en verwachten een bijzonder fris concert te creëren.

Hier een aantal mooie namen die deel uitmaken van deze samenwerking: Orchestre Partout, fanfareorkest St. Caecilia uit Heemskerk, beatboxers Wasee, Alkhandraa en BeatMo, Regionaal Jeugdorkest Artiance o.l.v. Otto de Jong, verschillende blazers en vele talenten.
 

PROGRAMMA

19.00 – 20.00 // Soep en muzikale appetizers

20.00 – 21.30 // Concert

21.30 – 23.00 // Naborrelen

 

Wij maken ons vast klaar… zie onderaan de pagina het filmpje van Orchestre Partout om alvast in de sfeer te komen. Natuurlijk kun je dit evenement ook op Facebook volgen

 


*** Let op! HAL 25 = cash only ***

 

Word lid van de evenementengroep of abonneer je op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in en rondom HAL 25!