WEEKOVERZICHT WEEK 41

ACHT WORKSHOPS, ÉÉN LOCATIE

Afgelopen dinsdag mochten circa 250 leerkrachten hun hersenen kraken in acht verschillende workshops. HAL 25 verzorgde de workshopruimtes met techniek, koffie, thee en aankleding in de ambiance van de HAL. ''Gebeurt dit ook in de HAL?'' Ja, ook dit is HAL 25 dames en heren. Deze studiedag werd georganiseerd door Ronduit Onderwijs. Zie afbeeldingen voor het bewijsmateriaal van een mooie dag! 

 

Wat is er te doen deze week in de HAL en wat staat er in het verschiet. Zie hier de evenementen: 

 


DE HAL OP VRIJDAG

Datum: vrijdag 12 oktober
Tijd: 19.30 – 23.30
Entree: vrij 
Locatie: De Kas op het buitenterrein
Zet je aanwezig op het Facebook event! 

Geen donderdag, geen zaterdag, geen zondag, maar de HAL op vrijdag! Samen glijden we het weekend in, vanuit de glazen KAS op het buitenterrein. Wij selecteren de beats en serveren de borrels, jullie zorgen voor de stevige babbels. DJ Dieter, bekend van TWTSM, zorgt voor de tunes. 

Tot vrijdag in de KAS! 

 


DE HAL OP VRIJDAG X POPRONDE

Datum: vrijdag 9 november
Tijd: 19.30 – 23.30
Entree: vrij 
Locatie: De KAS op het buitenterrein

Blijf up to date en volg dit evenement op Facebook!

Op vrijdag 9 november is Alkmaar de bestemming van het grootste reizende muziekfestival van Nederland. Drie artiesten zullen de KAS vullen met hun muzikale talent. De Popronde is een etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten, zij krijgen de kans om zichzelf buiten hun eigen regio te presenteren. Speciaal gekozen door onze vakjury en met trots presenteren wij de volgende 3 live acts:

 

NIMBUS 3000

BOY ON THE MOON

Smudged Toads

 

Zet het alvast met een watervaste stift in je agenda & mis niks! 

 


*** Let op! HAL 25 = cash only ***

 

Word lid van de evenementengroep of abonneer je op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen in en rondom HAL 25!