WEEKOVERZICHT WEEK 40

NIEUWE INVESTEERDER VOOR DE KAS  

Er is weer nieuwe reuring bij de HAL. Vandaag is de sleutel van de kas vergeven aan een nieuw familielid. Met de sleutel in de hand is zij nu baas BROEIKAS! Ze lacht wel lief, maar heeft snode plannen. Hier ruilt ze haar soepjurk in voor een stofjas en gaat zij zich bezighouden met het binnenharken van nieuw BROEIKAS talent. Houd het weekoverzicht in de gaten om op de hoogte te blijven van al haar bezigheden. Namens de hele HAL familie… WELKOM JASMIJN!

Ook deze week is er weer sensatie bij HAL 25, dit is er te doen:

 


DE BROEIKAS

Datum: vrijdag 5 oktober
Tijd: 19.30 – 23.30
Entree: vrij 
Locatie: De Kas op het buitenterrein 
Facebook event

De n8 begint weer om half8! De opening staat in het thema van het laten zuiveren van al je zonden, we beginnen met een schone lei. We creëren het komende seizoen weer een plek voor (ongekend) talent. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Let wel op… de BROEIKAS is verslavend.

Een glazen ruimte gevuld met planten, dikke rookwolken, knipperende TL buizen, graffiti & analoge bliepjes. Iedere 1e vrijdag van de maand wordt er hier een stevige fundering gestort van elektronische live muziek. Een kolkende en dampende jamsessie machine van elektronische live artiesten, muzikanten en andere creatives. Een experimentele ontdekkingstocht waar de uitkomst onbepaald is en alles draait om improvisatie. 

Muzikanten, elektronische live artiesten, kunstenaars, performers, film- en theatermakers, spoken word-artiesten, dichters, graffiti artiesten, rappers en andere creatives, zowel beginners als pro's. Kom je kunsten op experimentele wijze testen, cross-overs maken met andere artiesten en je creatie delen met het publiek. Aanmelden via: jasmijn.v.vliet@gmail.com

Blijf op de hoogte van alle BROEIKAS activiteiten en sluit je aan bij de community!

 


Let op! HAL 25 = cash only 

Abonneer je op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte
van alle ontwikkelingen in en rondom HAL 25!