WEEKOVERZICHT WEEK 39

NIEUWE WERKPLEKKEN IN DE HAL  

De ZOLDER is getransformeerd van ruige discotheek naar een fijne en warme werkplek. Deze week heeft de eerste zelfstandige, Tamara Roos Producties, zich onder het dak van HAL 25 gevestigd. Officieel verhuisd en nu al gesetteld. Tamara is orthopedagoog en theatermaker. Zij organiseert projecten waarbij cultuur het verbindend element is tussen verschillende sectoren, zoals onderwijs en zorg. Er hebben al eerder samenwerkingen plaatsgevonden tussen HAL 25 en Tamara Roos Producties, nu is dit natuurlijk een mooie manier om elkaar te blijven versterken. Namens de hele HAL familie… WELKOM TAMARA! 

Facebook
Website 

Eind deze week is er weer reuring in HAL 25, dit is er allemaal te doen deze week: 


BIER, BALLEN & BABBELS

Datum: vrijdag 28 september
Tijd: 16.00 – 19.00
Entree: vrij 
Ingang: zijperstraat 20 (achterkant HAL 25) 
Facebook event

Voor een laatste keer, naar traditie, verzamelen we ons op vrijdagmiddag voor bier, ballen en babbels! Komende vrijdag verzamelen wij ons wederom in Kunstgalerij de Loper en sluiten wij gezamenlijk de werkweek af in stijl. We bereiden ons voor op een gezellig weekend en een vernieuwde borrel vanaf oktober. Zie je daar en neem je eigen babbels mee! 


KUNSTVERKOOP GALERIE DE LOPER

Datum: zaterdag 29 september
Tijd: 11.00 – 17.00
Entree: vrij
Locatie: Zijperstraat 20 (achterkant HAL 25)

Zaterdag opent Galerie de Loper zijn deuren voor mensen met kunstzinnige behoeftes. De werken komen van de hand van onze huiskunstenaar Steven Hoes, die ook paraat staat voor conversaties en gedachtewisselingen. De ingang is via de garagedeur aan de achterzijde van HAL 25 aan de Zijperstraat.

Let op! HAL 25 = cash only 

Abonneer je op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte
van alle ontwikkelingen in en rondom HAL 25!