WEEKOVERZICHT WEEK 2

DE BROEIKAS, MICROHALLEN & ACID FEST

VORIGE WEEK

DE BROEIKAS

Het was weer een broeierige avond met een hoop creatieve geesten en flinke dosis elektr(on)ische hoogspanning. Nieuwe artiesten traden toe, zoals de dames van Confetti/ waar je op rituele wijze je slechte eigenschappen kon omkatten naar goede eigenschappen. De stekkerdozen vlogen door de lucht en de brommers door 't HALLETJE. In de rookcontainer werd een heus kunstwerk onthuld van Tom Elswijk & Steven Hoes en rookpoëzie bedreven. Deze ruige broeiclub werd wederom vastgelegd door de man die van alles met een camera kan. Klik hier om de pareltjes van Arjen Dienske te bekijken. Ook een keer meejammen of gewoon als bezoeker binnenlopen? Word dan nu lid van de community, blijf op de hoogte en mis niks van deze jamsessie-machine! 

DE BROEIKAS community 
Volgende BROEIKAS: vrijdag 1 februari

 


DEZE WEEK

DE HAL OP VRIJDAG X MICROHALLEN

Datum: vrijdag 11 januari
Tijd: 19.30 – 00.30
Entree: vrij

Locatie: 't HALLETJE

Facebook event

Onder het mom van: ''Vroeg pieken is het nieuwe doorhalen'', starten we een nieuw trend in Alkmaar —> MICROHALLEN! Een micro clubavond in 't HALLETJE bij de voordeur. Oftewel vroeg pieken, op tijd je nest in en kraakhelder je bed uit op zaterdagochtend met een heel weekend in het vooruitzicht. Vrijdag = de nieuwe zaterdag!

MUZIEK
Walu all night
Muzikaal voorproefje

Nog onbekend met dit begrip?! Hier wat leesvoer (nom nom nom):
Artikel 1
Artikel 2

 


KOMENDE WEKEN

ACID FEST

Datum: zaterdag 23 februari
Tijd: 16.00 – 01.00
Entree: €10,- in de ticketshop

Locatie: DE HAL

Facebook event

Onze vrienden van Acid Tattoo bestaan 10 jaar en pakken groots uit!

Iedereen is welkom om te komen genieten van top bands, een markt, goed eten en lekkere drankjes. Dit festival is vóór Alkmaarders, dóór Alkmaarders. Verschillende locatie partijen zijn erbij en vullen de kraampjes. Van kunstenaars tot merchandise, van cocktails tot waarzegsters, van vegan food tot platen en cd's. 

Er is een veelzijdige line-up met een stevig randje. Hier een aantal te gekke namen: Dead Elvis and his One Man Grave, March, G.O.D., Rhinorino en Pitchphase. Poptrash zal tussen de bands door de muziek verzorgen. Om alvast de muzikale sferen te proeven kun je op de linkjes klikken.

Dus; pak die markeerstift, blader alvast door naar februari en blok hem in je agenda. Mis-het-niet! 

 


Voordat je s'nachts in een bad met zweet wakker schrikt en beseft dat je iets gemist hebt, kan je nu jezelf een groot plezier doen. Word lid van de HAL 25 evenementengroep, of schrijf je in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Let op! HAL 25 = cash only