WEEKOVERZICHT WEEK 1

NIEUW JAAR, NIEUWE RONDE, NIEUWE KANSEN & DE BROEIKAS

De feestdagen zijn omgeknald en alle HAL mensen ontwaken langzaam uit hun nieuwjaarsslaap. De hoogste tijd om weer aan de slag te gaan! We maken ons op voor een spik-splinter-nieuw jaar gevuld met mooie projecten, evenementen, festivals, nieuwe creaties & een aanbevolen hoeveelheid reuring in ons Alkmaar! Namens de hele HAL-familie:

''Gelukkig nieuwjaar & een hele dikke smakkerd!'' 
  


DE BROEIKAS – ELEKTR(ON)ISCHE JAMSESSIE

Datum: vrijdag 4 januari
Tijd: 19.30 – 00.30
Entree: vrij

Locatie: DE HAL

Facebook event

De 4e editie (2e seizoen) van de BROEIKAS op de 1e vrijdag van 2019! De jamsessie machine stoomt door in 't HALLETJE. Via de hoofdingang van HAL 25 stap je in een roodgekleurde wereld van elektr(on)ische live muziek met dikke rookwolken, knipperende TL buizen, analoge bliepjes, performances & andere creaties.

Word NU lid van dit illustere gezelschap & krijg toegang tot alle info via: DE BROEIKAS // HAL 25 Alkmaar

Deelname
Muzikanten, elektronische live artiesten, kunstenaars, performers, theatermakers, spoken word-artiesten, rappers, graffiti artiesten & andere creatives, zowel beginners als pro's. Kom je kunsten op experimentele wijze testen, cross-overs maken met andere artiesten en je creatie delen met het publiek. Meld je NU aan via: jasmijn.v.vliet@gmail.com. Let wel op… De BROEIKAS is verslavend.

 


Voordat je s' nachts in een bad met zweet wakker schrikt en beseft dat je iets gemist hebt, kan je nu jezelf een groot plezier doen. Word lid van de HAL 25 evenementengroep en blijf op de hoogte!

Let op! HAL 25 = cash only