Verjonging binnen HAL 25

Eindelijk is het dan toch officieel; Ervin Skelic, marketing student bij Inholland Alkmaar gaat de hal voorzien van jong en vers bloed. Tussen de oude mannen in stofjassen gaat de student zich bezig houden met de promotie van de hal en onderzoeken hoe HAL 25 nog toegankelijker kan worden voor de verschillende doelgroepen.

… ik ben onwijs blij dat HAL 25 mij de kans biedt om aan de slag te gaan binnen de branche waar mijn hart ligt en zie dit dan ook als een grote uitdaging.
Ik hoop de komende 20 weken mijn steentje bij te dragen en er samen voor te zorgen dat de deuren van de hal nog verder open komen te staan voor een breed publiek.

Oftewel, hoe ze het zo mooi in de hal zeggen: 

‘Deze problemen zouden nog wel eens veel oplossingen kunnen veroorzaken!’…

ERVIN SKELIC