INFO

Ooit begon HAL 25 omdat de gemeente Alkmaar een enorme leegstaande loods met groot buitenterrein beschikbaar stelde. Op Overstad moest levendigheid ontstaan en HAL 25 ging voor de troepen uit om van dit post-industriële gebied een nieuw stuk stad te maken.

Na 11 jaar reuring, experimenteren en bouwen gaat het met HAL 25 beter dan ooit. Ook nu speelt deze iconische plek een belangrijke rol in Alkmaar. Als broedplaats, podium, huurlocatie, uitgaansgelegenheid of werkplek.

HAL 25 is TE KOOP! De PEESHOW, HAL-evenementen, kunstenaars en medewerkers, werkplaatsen, HAL-historie…. Wat vind jij het waard?

HAL 25 biedt ruimte aan kunstenaars en creatievelingen in de vorm van atelier- of oefenruimte. Tijdelijk of minder tijdelijk. Er heeft zich inmiddels een vaste schare creatief gespuis verzameld in en om het HAL terrein.

Zoek je ook een ruimte voor je project of werk? Kom een keer langs en vraag naar de mogelijkheden. 

Publieksplekken:

Terrasfalt

PEESHOW Theater

The Scrapyard

Stadssauna 25

Kunstfabriek

Junior IOT

Plantastico

Werkplaatsen & ateliers

Vuur In Staal

Steven Hoes

Eefje Verdonk

Timmerbedrijf Kees Verdonk

Studio Maakt

Compagnie DaaD

Woody Kilibarda

The Visual Detective

Knipøg

Knipøg

Als industriële evenementlocatie heeft HAL 25 mogelijkheden voor verhuur, zowel op het buitenterrein als binnen in de hal. De ruimtes zijn extreem schaalbaar, dus zowel voor kleine als grote bezoekersaantallen.