*JOB ALERT*

We zijn druk op zoek naar mensen die ons gezellige team willen versterken! Wij zoeken beukers voor in de keuken en achter de bar. Waar kom je terecht? Je komt op een locatie die lekker divers is. HAL 25 is een culturele evenementenlocatie, broedplaats, café en noem zo maar op.

Wij hebben verschillende evenementen op onze locatie. Het loopt uit van beukende metal feesten tot dagen speciaal voor jongeren in het teken van politiek en alles daar tussen in.

Hier zoeken we beukers voor! Wij zoeken dus mensen die niet alleen een drankje in kunnen schenken of een burger kunnen flippen, maar die ook een sfeer kunnen maken. Iemand die spontaan een kampvuurtje maakt op het terras of een de push up wedstrijd met bachelor-party aangaat. 

Wat krijg je er voor terug? Natuurlijk super leuke collega’s waarmee de aftelborrels altijd top zijn en een plek om jezelf te ontplooien. Heb je leuke ideeën voor bij de programmering? Bring it on!

Zie jij jezelf bij HAL 25 een feestje bouwen met de bezoekers? Mail dan je CV en korte motivatie naar rosa@hal25.nl Wie weet kom jij wel in het HAL 25 team!