PARTNERS

HAL 25 werkt ook samen met een aantal partners. Deze organisaties en bedrijven leveren een belangrijk aandeel in het succes en behoud van deze mooie plek.

-Het geheel is meer dan de som van de delen- 
 

TAMARA ROOS PRODUCTIES

ONTWIKKELING & UITVOERING VAN CULTUUR(EDUCATIE)PROJECTEN

Tamara Roos organiseert projecten waarbij cultuur het verbindend element is tussen verschillende sectoren, zoals onderwijs en zorg. Door kunst en cultuur als vertrekpunt te nemen, ontstaan nieuwe concepten en manieren van werken in onverwachte samenstelling.

Tamara Roos is orthopedagoog (UVA, 2002) en theatermaker (HKU, 2004).

BEKENDE PROJECTEN
▸ Kinderen aan Zee
▸ Zalige Kerstvlucht
▸ HOTEL 25
▸ DRIVE-IN 25 
▸ Theater op de Achterdam

Website
Facebook 

ALKMAAR ENERGIE

ZONOVERGOTEN HAL 25

HAL 25 is druk doende met Alkmaar Energie en de gemeente Alkmaar om de locatie te voorzien van enkele honderden zonnepanelen. Dit heeft een aantal redenen.

HAL 25 wil graag op locatie eigen stroom opwekken en zo energieneutraal gaan werken. Bijvoorbeeld de TL-symboliek voor aan de gevel, de Kaasfabriek, de hele elektrische rimram in DE HAL zelf, de buitenmanifestaties en ga zo maar door.

Tevens heb je natuurlijk meteen een prachtig functionerend voorbeeldproject, wat voor iedereen zichtbaar staat te pronken midden in stad en land. De vele bezoekers, in alle soorten en maten, maken zo op haast achteloze wijze kennis met zonne-energie en haar praktische toepassingen.

Lijst van eigenaren: Marcel Elswijk, Cees Groot, Kees Bolten, Richard Bertrand
Uitvoerders: HAL 25 - Alkmaar Energie - Groot Ecobouw - Sun Projects

Website 
Facebook
 
 

BUREAU DYNAMIEK

ADVIES & MANAGEMENT CULTURELE PROJECTEN

Bureau Dynamiek is een advies - en organisatiebureau voor kunst, culturele activiteiten & projecten. Annemiek Klever adviseert en organiseert workshops, festivals, theater- en muziekprojecten voor o.a. het onderwijs, maatschappelijke - en dienstverlenende instellingen, bedrijven, gemeenten en particulieren.

PROJECTEN
▸ Pasar Boudaya
▸ Sama Sama Festival
▸ Kunstboulevard
▸ Kerstshow
▸ Kokende Karren
▸ Funky Friday
▸ Koningsdag.  

Website
Facebook

 

SHUFFLE MAGAZINE

Het gratis online magazine dat voor en door Alkmaarders gemaakt is!

HAL 25 is sponsor van dit digitale magazine. Shuffle Magazine is een productie van Stichting Shuffle, een organisatie met een maatschappelijk doel. Het magazine informeert, verbindt, bundelt cultuur en biedt Alkmaar een podium voor mening & creativiteit.

Met 17 redactieleden zetten zij een magazine neer waar Alkmaar om schreeeeuwt! Ze zijn jong en brutaal en schrijven over onderwerpen als kunst, cultuur, eten, mode, liefde, geschiedenis en politiek. Omdat Shuffle online uitkomt, heb je het altijd bij je. Wel zo makkelijk. 

De artikelen gaan over Alkmaar en zijn actueel, inspirerend, grappig en/of informatief. Dus, kom je zelf uit de buurt? Heb je schrijftalent? Voldoe je aan deze criteria? Neem dan contact met hun op! Ook voor jouw creatie is ruimte. 

Website
Facebook

 

CONCERTCHECK 

Concertcheck HAL 25 werkt samen met Concertcheck, dé muziekkalender voor de regio Alkmaar. In en rond Alkmaar worden jaarlijks ruim 3.000 muziekvoorstellingen georganiseerd. In theaters, in de open lucht, in de kroeg, in kerken en op bijzondere locaties. De presentatie van dit geweldige aanbod staat nu op de website van Concertcheck, zodat jij als muziekliefhebber geen muziekoptreden meer hoeft te missen. Je kunt je muzikale uitjes natuurlijk van te voren plannen, maar als je op een terrasje zit en benieuwd bent of er in de buurt nog iets speelt, check dan snel even op Concertcheck.

Concertcheck biedt muziekliefhebbers het complete overzicht van concerten, livemuziek en festivals in en rond Alkmaar. Zoek op plaats, muziekstijl of trefwoord en mis nooit meer een concert omdat je niet wist dat het er was.

Website
Facebook
 
 

GEMEENTE ALKMAAR

Gemeente Alkmaar is eigenaar van het pand en de omliggende gronden. Daarnaast faciliteert zij HAL 25 middels de benodigde vergunningen. Incidenteel is de gemeente ook opdrachtgever of gebruiker en bij specifieke projecten van derden soms ook partner middels co-financiering.

Momenteel onderzoeken de gemeente en UNIT1 de mogelijkheden om HAL 25 te verankeren in de Alkmaarse samenleving. Dit waarborgt een zekere continuïteit en geeft meer zekerheid naar samenwerkingspartners.

Website
Facebook