Agenda

zaterdag 15 aug. 21:00 uur t/m zondag 01:00 uur

DE ZITCLUB: STUFFIN' FOR UR MUFFIN x GEENRADIO

Laat je as zaterdag leiden door de smeuïge tunes van Stuffin' voor ur Muffin! WHO'S IN?!

Het kan zomaar zo zijn dat hij disco, boogie, house, hip-hop, carnaval, electro-pop, electronisch bass, techno en skits aan elkaar draait. Als een ware kok sprenkelt hij ‘zoute high-hats’ over het publiek. Zijn beats zijn dik als de Nelisburger. Zijn synths vlijmscherp met diepe tonen, als de zuren van een Riesling-druif die al 38 jaar is gerijpt. Prop je oren vol met zijn funky kaas. Luister naar de muziekchef die je meeneemt naar een culinair toonhoogtestandje.
 

LINE-UP

Stuffin' for ur Muffin & GeenRadio baas Il Disco van 21.00 - 00.45
 

TICKETS

€5 piekies (incl. fee) via -> ticketlink 
 

DE HEILIGE 5 

Voorafgaand aan het evenement wordt er gevraagd of je klachten hebt of iemand in je omgeving ziek is geweest. Kun je alles met 'ja' beantwoorden? Dan kun je naar binnen.
Daarnaast vragen we je contactgegevens achter te laten.

#1 KLACHTEN? BLIJF THUIS
Natuurlijk begrijpen we dat je niet kunt langskomen wanneer je ziek, verkouden of corona-gerelateerde klachten hebt. Laat het ons weten via geenradio1@gmail.com en we zorgen voor de terugbetaling van je tickets.

#2 HOUD AFSTAND
Zorg dat je 1,5 meter afstand bewaart met andere bezoekers. De HAL is gróót, er is genoeg ruimte voor iedereen. Easy peasy.

#3 LAAT MEUBELS STAAN
Onze opstelling is ingericht volgens adviezen van de RIVM. Er is ruimte om bij je vrienden in de buurt te zijn, zonder te dicht bij anderen te komen.

#4 PRAAT MET ONS
Zie je verbeterpunten? Kunnen we iets veranderen zodat je je veiliger of meer op je gemak voelt? Geef het aan, dan kunnen we er iets aan doen!

#5 BLIJVEN LACHEN
Nu is ‘t klaar met het serieuze gedoe. Doe is gek en glimlach!

Toegang: 5 euro