Agenda

zaterdag 10 apr. 18:00 uur

11 JAAR HAL 25!

EVENT IS VERPLAATST!

Vanwege de virusuitbraak wordt het event, onder voorbehoud, verplaatst naar zaterdag 10 april 2021. Ticketkopers ontvangen hierover een mail. Nieuwe tickets zijn voorlopig niet te koop. De oude tickets zijn niet geldig. We wachten eerst geduldig alle richtlijnen af vanuit de overheid. Zodra we meer weten laten we ons horen!
 

INFO

De HAL begint langzaam te ontwaken uit zijn coronaslaap en daar zijn we ver-schrik-ke-lijk blij mee! We hebben niet stil gezeten. Er zijn een hoop nieuwe initiatieven ontstaan, o.a. een nieuw en wekelijks geopend terrasfalt en er staat nog veel meer moois in het verschiet.

Helaas komt 10 jaar HAL 25 op 18 september te vroeg. De toekomst op het gebied van evenementen is op dit moment nog veels te onzeker. We willen voorkomen dat we door alle maatregelen opnieuw moeten schuiven en voorbereiden. Daarom hebben we ervoor gekozen om het feest door te schuiven naar volgend jaar, oftewel -> 11 jaar HAL 25! Het getal 11 ligt ons goed, misschien zelfs beter (grijns). De programmering blijft staan, de HAL blijft staan, het feest blijft staan, maar de nieuwe datum wordt zaterdag 10 april 2021. Omcirkel deze dag alvast met een dikke vette watervaste stift in je agenda en we houden jullie op de hoogte!
 

GELD TERUG OF GELD DONEREN?!

Uiteraard krijgt iedereen de optie om zijn ticketgeld terug te krijgen. Maarrrrrr! Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een donatie. Je donatie gaat dan naar Refugee 4 Refugees die zich inzet voor vluchtelingen op Lesbos en Samos (Griekenland). Dit kun je aangeven via -> deze link.

Let op: Geef uiterlijk 10 juli aan of je het geld terug wilt of dat je het doneert. Thnx.

Voor nu…. Blijf lief, blijf lachen en we zien jullie gauw! 💛🖤

Toegang: info volgt