Agenda

vrijdag 10 apr. 18:00 uur

10 JAAR HAL 25!

Een decennium lang ‘tijdelijke’ invulling in een enorme loods met buitenterrein. Tien jaar vol kunstzinnige experimenten, bouwsels, initiatieven en kleurrijke evenementen. Met kunstenaars, vluchtelingen, 65+’ers, naaktlopers, skaters, herrieschoppers, kinderen, scholieren, meninguiters, presentatoren, bouwers, dansers, muziekfanaten, verhalenvertellers, saunagangers, bierdrinkers en ga zo maar door. HAL 25 kent iedereen in Alkmaar en daarbuiten als een unieke plek waar geen dag hetzelfde is.

FEEST & BENEFIET

Helemaal à la HAL 25 vieren we ons jubileum met een multiculti-evenement waarin Menno Vanwersch een heerlijke maaltijd voorschotelt en er om je heen allerlei theatrale gebeurtenissen afspelen. Het is geen HAL-feest zonder dat er gedanst wordt: daar zorgt Orchestre Partout wel voor, met een live optreden. Ook Sfteven de Peven is erbij. Wat heeft hij deze keer in petto?

De avond is ook een benefiet. De opbrengst gaat naar Refugee4Refugees.
Deze NGO biedt duurzame ondersteuning, humanitaire hulp en noodhulp aan migranten van alle nationaliteiten die aankomen aan de kust van Samos en die asiel zoeken in Europa. Wij gaan de opbrengst van deze avond hoogstpersoonlijk naar Samos brengen om zo hun werk direct te ondersteunen.
In de hal staat een indringende fotoserie van Renske Totte, gemaakt in Griekenland in diverse vluchtelingencentra. Vrouwtje van Zweeden zal vertellen over de situatie daar en het werk dat R4R doet.

PROGRAMMA

18:00 uur: MANIE, een speelse en ontregelende muziektheatervoorstelling tijdens een overdadige maaltijd.

21:00 uur: Dansfeest: de beroemde vluchtelingenband Orchestre Partout komt spelen en ook Steven de Peven is aanwezig.

Expo: Fotoserie Renske Totte, gemaakt in diverse Griekse vluchtelingencentra.

TICKETS

Theatervoorstelling/maaltijd: 36 euro (meer mag ook, voor het goede doel)

Dansfeest met Orchestre Partout en Awanto 3: 11 euro (meer mag ook voor het goede doel)

 

KOOP HIER JE TICKETS

Toegang: diverse tickets (zie ticketshop)