Agenda

dinsdag 8 okt. 15:00 t/m 22:00 uur

VRIJSTAAT FESTIVAL

ALKMAARS ONTZET 

Het ultieme alternatief je ontzettend te ontzetten tijdens 8 oktober!

Zet een stap in onze Vrijstaat en kijk naar een visioen van de toekomst door de verrekijker van HAL 25. Van wie is de grond waar wij op leven? Waar begint het gevoel van vrijheid? En waar eindigt het? Vrijstaat is een wereld in een wereld waar er wordt gedanst op de rafelranden. Kom naar de Vrijstaat waar grenzen van nationaliteiten vervagen en culturen samensmelten tot een bron van overwinning.

HAL 25 is een veroverd stuk grond dat door een bijzondere groep vrije geesten goed benut wordt voor cultureel experiment. Kunstenaars werken er dagelijks in containers op het terrein waarin zij hun eigen wereld creeëren en pionieren op onbewandelde paden op weg naar een vrije toekomst. Met Vrijstaat gooien ze de deuren open, komen ze uit de kast en klimmen op de daken. Kom dansen op muziek uit alle windstreken, laat je leiden door theatrale infiltraties en paradeer mee!

Binnenkort meer info over het programma met o.a.: muziek, theater, performances, parade, kinderactiviteiten & meer. 
 

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HAL 25compagnie DaaD, AlkmaarVuur in staalDe Steven de Peven ClubStadssauna 25Maya Link - PodiumdierMilou Mignon •Kaasfabriek - FabLab regio AlkmaarKnipøg ▪ Gerben Hermanus ▪ De NachtvlinderThe Scrapyard ▪ Ginger Verhagen ▪ Steven Hoes ▪ Kees Verdonk & vele anderen

Toegang: vrij