Specials

HAL25 heeft ook verschillende specials.

DE PIPO

Een van de specials van HAL 25 is een serie PIPOwagens.

De PIPO's (voormalige schaftketen) zijn charmante flexplekken voor zzp-ers die af en toe een dagdeel willen werken in de unieke sfeer van HAL 25. Easy in, easy out via een online boekingssysteem. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Een compleet ingerichte werkplek met wifi, stroomprik, koffie/thee en mooie mensen om je heen met frisse ideeën.

DE PIPOwagens ZIJN NU OOK TE KOOP!

Voor informatie stuur een mailtje naar info@hal25.nl

DE MINIBIOS

Een van de specials van HAL 25 is een MINIBIOScoop.

Deze zgn. MINIBIOScoop is uniek. Neutraal van buiten. Verrassend charmant van binnen. Maar wel gewoon een perfecte bioscoop dus!

De MINIBIOS bevindt zich in de bekende witte zeecontainer (6x2, 4 x 2,4 m.) en is compleet ingericht met 12 comfortabele bioscoopstoelen. Tevens aanwezig een beamer, DVD-speler,geluid, verwarming, airco, tot en met ouvreuse aan toe.

De MINIBIOS IS perfect voor festivals, bedrijven en instellingen die op een bijzondere manier op locatie hun eigen filmmateriaal willen vertonen.

 

DE PRIVATEBIOS

Een van de specials van HAL 25 is een serie PRIVATEBIOScopen.

Deze zgn. PRIVATEBIOS-cabines zijn uniek. Een mobiele toilet van buiten, verrassend charmant van binnen.

Elke PRIVATEBIOS bevindt zich in het bekende ECO Toilet en is compleet ingericht met 1 comfortabele bioscoopstoel. Verder zit er een 20-inch TFT LCD-scherm, DVD-speler en airco ingebouwd. De betaalautomaat is optioneel.

Er zijn diverse interieuruitvoeringen, ontworpen door verschillende kunstenaars. Zo is er model GOUD en model BOS. Nieuwe modellen zijn in ontwikkeling.

 


Contact

Mail naar info@hal25.nl of bel 06-18958892 (Ervin)