NIEUWSBRIEVEN HAL25

HALNIEUWS juli - augustus - woensdag 8 juli


WAT IS ER GAANDE BIJ HAL 25?!


TERRASFALT BREIDT UIT

Scrapyard

Zo hé! Wat een gezelligheid op het terras! Het 1500m2 buitenterrein wordt goed benut. Speciaalbier haal je 7 dagen per week bij The Scrapyard (lees het interview met biermaster Rick Ooms hier). Voor de lekkere trek staat er (iedere keer een andere) foodtruck op het terrein, op het ministrandje zit je lekker met je voeten in het zand en relaxen kan bij Stadssauna 25. Wat nou als het regent? Dan zit je binnen in de Zitclub lekker droog. Plof neer en luister naar de tunes van GeenRadio
 

DATA & TIJDEN

Vrijdag - 16.00 tot 23.00 uur
Zaterdag - 14.00 tot 01.00 uur 
Zondag - 14.00 tot 21.00 uur

--> Meer info: Facebookevent
 


HERRIE IN DE HAL

Herrie

HERRIE IS ER WEER! Schreeuw aanstaande vrijdag 31 juli al je coronafrustatie van de afgelopen tijd eruit, schudt de haren los, headbang tot je hoofd eraf valt en laat het zweet je oksels uit klotsen. 


Meer info --> Facebookevent


GEENRADIO LINE-UP DEZE WEEK:


Zitclub-ontwerp

Begin je weekend goed met de grooves van GeenRadio! Il disco nodigt ieder weekend dj's uit om te komen draaien in de Zitclub van HAL 25. 
 

Zaterdag: CLASH OF THE UNDERCITY

Ooit maakten ze hun eigen sound ergens in de vunzige kelder van kraakpand De Raad in Alkmaar. Inmiddels hebben ze de wereld veroverd en hadden ze live gigs in o.a. de legendarische club Mazzo, op Lowlands en Best Kept Secret Festival.

14.00 - 20.45 uur: STEVO, SUB072, TANTE LIEN, EDO-8, IL DISCO
21.00 - 01.00 uur: 
COSMIC FORCE, NUNO DOS SANTOS, EDO-8, IL DISCO
 

Zondag 14.00 - 21.00 uur: INPHIKNIGHT

 

--> Facebookevent
--> Tickets (zaterdag €7,50)
--> Meer info


DAN NOG EVEN DIT:

JUNIOR 25: KIDSACTIVITEITEN IN DE VAKANTIE

JuniorIOT

Vakantie in eigen land dit jaar? Junior IOT organiseert op het HAL 25-terras uitdagende kinderactiviteiten waarbij van alles te ontdekken is in de grandioze wereld van technologie. Ze kunnen volop experimenteren en uitleven op de Junior IOT werkplek, terwijl de ouders even een momentje voor zichzelf pakken op het terras. Een ideale combi! 
 

Check meer info --> Facebookevenement


STADSSAUNA 25 HEROPEND

Stadssauna 25

Terug van weggeweest! Na coronatijden kun je weer lekker zweten bij Stadssauna 25. Zweten, kletsen, badderen, drinken & jammen: het kan er allemaal. Eigenaar Bauke is super gastvrij. Kruip bij het knapperende haardvuur, plons in de hottub, pak een gitaar, duik de sauna in. 

Openingstijden: 
Vrijdag 18.00 - 23.00 uur
Zondag 16.00 - 22.00 uur


BINNENKORT BIJ HAL 25:


HORIZON COLLEGE START BOOTPROJECT BIJ HAL 25

Boot

Veertien studenten van de opleiding Commercieel Technicus (MBO niveau 4) van het ROC Horizon College in Alkmaar bouwen een boot om tot een duurzame, elektrische sloep. Dit doen zij in twintig weken, waarna het resultaat à la HAL 25 op ludieke wijze wordt gepresenteerd. De studenten starten half augustus met het project. 

Lees meer


WEBSITE // MAIL // FACEBOOK // INSTAGRAM