NIEUWSBRIEVEN HAL25

NIEUWSBRIEF HAL 25 - WEEK 23 - dinsdag 26 mei


TERUGBLIK: OPENING 1500M2 TERRASFALT


ZONNIGE GRAND OPENING 

Scrapyard-terras

Wat een heerlijke dag was dát zeg! Langzaam maar zeker stroomde het terras vol tijdens de grand opening op 2e Pinksterdag. Iedereen was oplettend, maar ondanks dat was de sfeer vrij en gezellig. Wat de pot Schaft & Mr Fresco met de heerlijkste foodtruck gerechten, The Scrapyard met ijskoude speciaalrakkers en zwoele zomerdeuntjes op de achtergrond van GeenRadio... Maar we zijn nog lang niet klaar: 

Het 1500m2 terras is vanaf nu het hele weekend geopend! 
 

DATA & TIJDEN

Iedere vrijdag & zaterdag - 16.00 tot 23.00 uur
Iedere zondag: 14.00 tot 21.00 uur

--> Facebookevent

 


THE SCRAPYARD: NU 7 DAGEN OPEN!

Het is juni, de terrassen zijn uitgezet en ook biertuin The Scrapyard staat wagenwijd open. Niet alleen in het weekend tijdens terrasfalt, maar óók maandag t/m donderdag. De hele week speciaal bierplezier. De tapspieren zijn getraind, de flesjes koel gezet, dus kom ze maar halen! 

Zo kom je de hele week aan je terrastrekken bij de HAL. Niks tekort. Proost! 

Scrapyard

 


HAL 25 IN BEELD


STUDIO KUUB PREMIÈRE MET HAL 25

HAL in KUUB

Ook Festival KUUB is op 1 juni in première gegaan. "Huh maar er mogen toch geen festivals meer?" Dit jaar is het festival volledig online, met Studio KUUB iedere maandagavond om 19.30 uur live op Facebook. En zo geschiedde: een mooie reportage over HAL 25 ontstond. Gregory Chong ging met cameraman Stefan de Jong op pad en nam de kijker mee over het HAL-terrein en schoot beelden van de Kaasfabriek, de studio van Hallywood 25 en meer.

Kijk de aflevering hier terug!
 


DEZE WEEK: HALLYWOOD 25


SPONSOR HALLYWOOD 25 & STUUR IN!

hally

Coronatijd leidde tot creativiteit met een heuse HALLYWOOD 25 televisiestudio en een heerlijk veelzijdig programma op vrijdagavond om 21.00 uur! In De Veiling wordt geboden op kunstwerken van lokale makers, in Kroegpraat duikelen we verborgen verhalen uit Alkmaarse kroegen op en een aantal creatieve makers hebben al wat moois in onze uitzending laten zien. En jij? Wat zou jij willen uitzenden? Stuur je ideeën of plannen naar hallywood25@gmail.com en wie weet kom je in onze uitzending! 

Bloedfanatiek zet het redactieteam de uitzendingen iedere week in elkaar. Door ons te sponsoren kunnen we nog veel meer mooie afleveringen maken!
 

WIE, WAT, WAAR, WANNEER & HOE?

Iedere vrijdag vanaf 21.00 uur op hallywood25.nl
Meer info: Facebookevent

 


WEBSITE // MAIL // FACEBOOK // INSTAGRAM