NIEUWSBRIEVEN HAL25

NIEUWSBRIEF HAL 25 - WEEK 21 - dinsdag 19 mei


VANAF 1 JUNI: TERRAS!


1500M2 HAL-TERRASFALT

1500m2 terras

JA! HET MOMENT IS BIJNA DAAR. Vanaf 1 juni opent HAL 25 de poorten. Na maanden van bezinning en rust mogen we weer! Er is gelijk besloten het lekker ruim aan te pakken. Vier het leven en baan je een weg over het HAL-terrein. Film, foodtrucks, speciaalbieren, strand, kidsactiviteiten, radio, tv & bewegingsruimte: alles geheel volgens RIVM regels, op voldoende afstand. Tijd om op de zomer te proosten! 

 

WAT IS ER DAN ALLEMAAL?!

▸ Verschillende speciaalbieren bij biertuin The Scrapyard op tap, fles & blik
Wat de pot Schaft & Mr Fresco met gevarieerde foodtruckmaaltijden + bar met verschillende natjes in de HAL
▸ Muziek vanuit de HAL via GeenRadio!

 

DATA & TIJDEN

Grand opening: Ma 1 juni - 12.00 tot 23.00 uur
Iedere vr. & za. - 16.00 tot 23.00 uur
Iedere zondag: 14.00 tot 21.00 uur


THE MAKING OF: BUITENTERRAS


IJZEREN HEIN ONTVANGT JE MET OPEN ARMEN

IJzeren Hein

De zon warmt het terras alvast op en IJzeren Hein staat klaar om iedereen met open armen te ontvangen. Vuur In Staal-meester Gerbrand heeft het sculptuur een aantal jaar geleden gemaakt. Wat de figuur wil zeggen? "Iedereen is welkom", aldus Gerbrand.

We stippelen de looproute uit, The Scrapyard bouwt daaromheen het speciaalbier-buitenterras. Lampjes zijn opgehangen, stoelen en tafels klaargezet. Ondertussen is het een symfonie aan werkgeluiden op het HAL-terrein: in de ene hoek klinkt een schelle ijzerzaag, in het midden wordt alvast gitaar gespeeld, terwijl aan de andere kant wordt getimmerd alsof het leven ervan afhangt. Nog even en dan is het terrein helemaal ready voor het zomerseizoen. Juni: we komen eraan!

Nodig je vrienden/familie/kennissen/vreemdelingen uit in het Facebookevenement.


WAT IS ER NOG MEER?


HALLYWOOD 25 & YOUTUBE

HALLYWOOD 25

Stel: je hebt een lekkere vrijdagavond achter de rug en zaterdag heb je nog de hele ochtend om te luieren. Tot je plots opschrikt en je iets te binnen schiet: 'oh no! Ik heb Hallywood 25 helemaal gemist! Wat nu?!' 

Geen zorgen! Gelukkig kun je alle fragmenten en afleveringen gewoon nog terugkijken op het YouTube-kanaal. Zo hoef je nooit bang te zijn dat je iets hebt gemist. Lekker toch?

Maar wanneer is Hallywood 25 nou eigenlijk?

Iedere vrijdag vanaf 21.00 uur op hallywood25.nl
Meer info: Facebookevenement


WEBSITE // MAIL // FACEBOOK // INSTAGRAM