NIEUWSBRIEVEN HAL25

NIEUWSBRIEF HAL 25 - WEEK 19 - dinsdag 5 mei


WAT IS ER ALLEMAAL GAANDE IN HAL 25?!

Het beste HAL-nieuws voor jou op een rijtje. 


WOODY'S TINY HOUSE AVONTUUR IS BEGONNEN


Onze splinternieuwe HAL-bewoner Woody Kilibrarda is aan het bouwen geslagen! En wel met een heus tiny house-project: een kleine en duurzame leefomgeving voor iemand die toe is aan back to basic. Met precies de broodnodige spullen die je nodig hebt om te wonen. Hoe het bouwen eraan toe gaat? Dat zie je binnenkort!

 


DRIVE-IN HAL 25

Foodtruck Drive IN

En daar stond hij dan ineens. Een glimmende airstream midden in de HAL. Van wie is dat ding eigenlijk? Is het de nieuwe kleedkamer van Hallywood 25? Een nieuwe kantine voor de bouwers en sjouwers van de HAL? Of is er eerdaags een drive-in in de HAL? Oftewel met je auto de HAL in om een lekkere foodtruck maaltijd te scoren of een speciaalbierpakket van The Scrapyard. Wie weet. Stay tuned! 
 


GEEN RADIO!

geen radio

DJ's il Disco en Baz Reznik gaan i.s.m. de HAL géén radio maken! Dus géén muziekstream of traditionele radiozender. Wat dan wel? Vette beats, nachtelijke interviews, oude ravebeelden, foutje DJ hobby's en wie weet wat nog meer. De platenspelers in HALTE 25 worden vandaag afgestoft, want zaterdag is het de hoogste tijd voor een live testrit. Weg met de radiostilte met geen radio! 

 


AGENDA

Stilzitten kunnen we niet. Wat valt er te beleven deze week?


HALLYWOOD 25 

DATUM & TIJD: vrijdag 8 mei, 21:00 - 21:45 uur
LOCATIE: hallywood25.nl

HALLYWOOD 25

HALLYWOOD 25 lanceert seizoen twee! Met het nieuwe seizoen is er ook een redactie bij gekomen én een vernieuwde website. Afgelopen vrijdag 1 mei trapten we af met Gerben Hermanus als host. Steven Hoes ging langs bij De Kaasfabriek, Nina Bakker dook café De Pilaren voor kroegpraat, Maya Link en Ozan Aydogan gaven een blik in het maakproces van project Studio Canvas en Milou Mignon verzamelde een Zoom-groep bijeen om samen met slechtziende schrijver en muzikant uit Eritrea Kokob na te praten over haar korte film Aquarium. 

▸ Draag ook bij aan de uitzending! Stuur je zelfgemaakte materiaal naar hallywood25@gmail.com
▸ Kijk de hele uitzending terug!
▸ Of bekijk losse fragmenten op ons YouTube-kanaal!
Facebookevent

 


THE SCRAPYARD // BOTTLE SHOP

DATUM & TIJD: za. 9 & zo. 10 mei, 14:00 - 17:00 uur
LOCATIE: The Scrapyard 

The Scrapyard Botle Shop

Geen plezier zonder The Scrapyard's weekendbier! 

Scrapyard man Rick is voorzien van bieren in alle smaken en geuren, dus kom dit weekend langs om je aanbevolen wekelijkse hoeveelheid speciaalbier te halen. Ze zijn open van 14.00 tot 17.00. OP = OP, dus kopenkopenkopen! 

 


WEBSITE // MAIL // FACEBOOK // INSTAGRAM