NIEUWSBRIEVEN HAL25

NIEUWSBRIEF HAL 25 - WEEK 18 - dinsdag 28 april


TUSSEN HAL & QUARANTAINE 

Je wekelijkse update over alle HAL-genoten in quarantainetijden  


POSTODE: FEEST AAN DE DEUR!

PostOde
Foto: Tanja Hollenberg 

Linda Anneveld (Compagnie DaaD) en Jacqueline van der Laan (Chaos Producties) bezorgen in tijden van corona een theatrale glimlach op het gezicht met PostOde! Een ode aan iedereen die het even nodig heeft. Uitgedost in een prachtig postkostuum en volgeladen met pakketten, steppen ze straten door om uiteindelijk bij de juiste voordeur te belanden. Precies op het goede moment om een theatrale ode te brengen. Bijvoorbeeld bij de geboorte van een wonderkind, de honderdste verjaardag van Bep of een ode aan de liefde met een zoetsappig gedicht... Niets is hen te gek.

Ook een ode bestellen bij de PostOde? Check even de website voor info! 

 


NIEUWS

Vers van de HAL-pers! 


NIEUWE AFLEVERINGEN HALLYWOOD 25

Iedere vrijdagavond vanaf 1 mei, vanaf 21:00 uur 
Hallywood25.nl

hallywood 25
Aanstaande vrijdag 1 mei start de eerste aflevering van een nieuw seizoen HALLYWOOD 25! Live vanuit de studio nemen we je mee in bijzondere verhalen, diepgravende interviews, interessante reportages en online experimenten. Een uitzending van een half uur à drie kwartier, van kroegpraat tot interactieve opdracht, van persoonlijk verhaal tot diepte-interview. 

De ideale vrijdagavond met alles wat je niet wil missen. En dát vanaf je eigen luie bank. Tune in, deze vrijdag op hallywood25.nl

Meer info: check het Facebookevent

 


TERUGBLIK: HOFLEVERANCIER 25 IN 2019

Koningsdag 2019

Wat een feest vorig jaar met Hofleverancier 25! De schiettent, dansende menigte, spelende kinderen, creatieve ambachten, het lekkere eten... Dit jaar was het een oase van rust in de HAL. Een goed moment om weer even een fotoalbum open te slaan. Fotograaf Arjen Dienske bracht Koningsdag 2019 in HAL 25 mooi in beeld. Koningsdag vanuit thuis herbeleven? Bekijk het volledige album hier. 

 


AGENDA

Wat is er deze week weer allemaal gaande in die HAL?!


THE SCRAPYARD // BOTTLE SHOP

DATUM & TIJD: za. 2 & zo. 3 mei, 14:00 - 17:00 uur
LOCATIE: The Scrapyard 

The Scrapyard Botle Shop

Ook aankomend weekend weer volop bieren in alle smaken te koop in The Scrapyard's Bottle Shop! Haal je drankvoorraad voor het weekend in huis, voor de doldwaze avonden thuis. Rick heeft een mooie verzameling bieren op voorraad. 
 


WEBSITE // MAIL // FACEBOOK // INSTAGRAM