NIEUWSBRIEVEN HAL25

MANIFESTATIE VOOR DE EEUWIGE TIJDELIJKHEID - vrijdag 6 maart10 APRIL 10 JAAR HAL 25


10 jaar HAL banner


In het 10-jarig bestaan van broedplaats HAL 25 zijn we jou zeker een keer tegengekomen. Daarom nodigen we je van harte uit voor ons jubileumfeest. Deze Manifestatie voor de Eeuwige Tijdelijkheid wordt een prachtige avond met eten, drinken, theater en live muziek.

 

10 JAAR GELEDEN...

HAL 25 begon ten tijde van de financiële crisis, toen de gemeente Alkmaar een leegstaande loods met groot buitenterrein beschikbaar stelde aan Kees Bolten van Stichting UNIT1. Het doel was om levendigheid te creëren op Overstad en een experimentele broedplaats te ontwikkelen. De ontwikkeling van de wijk zelf laat nog altijd op zich wachten, maar na bijna 10 jaar reuring, experimenteren en bouwen gaat het met HAL 25 beter dan ooit.
 

Vrijstaat

 

Daarom is het tijd voor een feest. Geheel in onze stijl combineren we lekker eten en drinken met theater en muziek. De driegangenmaaltijd is de opmaat voor een bijzondere belevenis. Laat je zintuigen daarbij verrassen door onze huistalenten in de muziektheaterproductie Manie, uitmondend in een dansfeest voor iedereen.

 

Hoeveel Manie kunnen wij aan in het leven? Waar hebben we het nodig en wanneer wordt het teveel? Hoelang houdt de zijden draad waar wij op dansen? Vanuit de keuken komt Manie naar je toe met brullende motoren die de tafel doen trillen, hartkloppende beats op je schoot en ijle hoge noten die door je toetje heen sijpelen.

Met o.a. Menno Vanwersch, Herr-Alt, Maya Link, Milou Mignon, Gerben Hermanus en vele anderen….

 

De volledige opbrengst van de avond gaat naar de hulporganisatie Refugees4Refugees. Zij bieden duurzame ondersteuning en humanitaire noodhulp aan migranten van alle nationaliteiten die aankomen op de Griekse eilanden Lesbos en Samos.

 

Dus koop je kaartje in de ticketshop, doneer er nog wat tenten en slaapzakken bij, vier het feest met ons en geef daarmee gul aan Refugees4Refugees.

Wij hopen je te zien op 10 april!


PRAKTISCHE INFORMATIE

DATUM & TIJD: vrijdag 10 april, 18.00 - 01.00 uur
LOCATIE: HAL 25, Pettemerstraat 15 Alkmaar
TICKETS:
https://hal25.stager.nl/web/tickets 

Meer informatie over het programma vind je hier. Houd ook het Facebookevenement in de gaten om op de hoogte te blijven!