NIEUWSBRIEVEN HAL25

LAAT BLOEIEN FESTIVAL & VRIJSTAAT FESTIVAL - woensdag 2 oktober


DEZE WEEK

LAAT BLOEIEN FESTIVAL (65+) 

Datum: vr. 4 oktober (nationale ouderendag) 
Tijd: 13:00 - 18:00
Locatie: HAL
Entree: €10,- p.p. of 2 voor €15,- (ticketlink) / €12,50 deur 

Facebook event

Laat Bloeien Festival

Beste ouderen & laatbloeiers!

Het is de HOOGSTE tijd voor een feestje. Een rijk gevuld festival voor en door iedereen van 65 jaar en ouder. Tijdens deze dag staan jullie talenten, ideeën en verlangens centraal. Artiesten hebben zich laten inspireren door jullie wensen en er is volop ruimte voor projecten en voorstellingen. Oftewel een dag vol kunst, muziek, eten, drinken, wellness, dans en nog veel meer.

Kom je ook laatbloeien?! Haal dan nu een kaartje via de ticketlink bovenaan en hou het Facebook event in de gaten voor meer info. Zie je a.s. vrijdag daar, linksvoor bij het podium!
 


VOLGENDE WEEK

VRIJSTAAT FESTIVAL

Datum: di. 8 oktober (Alkmaars Ontzet) 
Tijd: 15:00 - 22:00
Locatie: HAL, buitenterrein & The Scrapyard 
Entree: koop een verblijfsdocument aan de deur

Facebook event

Vrijstaat Festival

Het ultieme alternatief om ontzettend te ontzetten tijdens 8 oktober!

Zet een stap in onze Vrijstaat en kijk naar een visioen van de toekomst door de verrekijker van HAL 25. Van wie is de grond waar wij op leven? Waar begint het gevoel van vrijheid? En waar eindigt het? Vrijstaat is een wereld in een wereld waar er wordt gedanst op de rafelranden. Kom naar de vrijstaat waar grenzen van nationaliteiten vervagen en culturen samensmelten tot een bron van overwinning.

HAL 25 is een veroverd stuk grond dat door een bijzondere groep vrije geesten goed benut wordt voor cultureel experiment. Kunstenaars werken er dagelijks in containers op het terrein waarin zij hun eigen wereld creeëren en pionieren op onbewandelde paden op weg naar een vrije toekomst. Met vrijstaat gooien ze de deuren open, komen ze uit de kast en klimmen op de daken. Kom dansen op muziek uit alle windstreken, laat je leiden door theatrale infiltraties en paradeer mee!

VRIJSTAAT FESTIVAL wordt mogelijk gemaakt door:
HAL 25 ▪ compagnie DaaD, AlkmaarVuur in staalDe Steven de Peven ClubStadssauna 25Maya Link - PodiumdierMilou Mignon • Kaasfabriek - FabLab regio AlkmaarJunior IOT Alkmaar ▪ KnipøgGerben HermanusDe NachtvlinderThe Scrapyard Ginger Verhagen Steven Hoes Kees Verdonk & vele anderen.

 


》》》 Let op! HAL 25 = cash only 《《《

Mail / Facebook / Instagram