NIEUWSBRIEVEN HAL25

DELTABLUES IN THE SCRAPYARD, LAAT BLOEIEN & CROSSOVERSTAD FESTIVAL - donderdag 15 augustus


DEZE WEEK

DELTABLUES AAN DE KEUKENTAFEL

Datum: do. 15 augustus (vanavond!) 
Tijd: 20:00 - 22:00
Locatie: The Scrapyard 
Entree: vrij

Facebook event
The Long Lost Ponies

The Long Lost Ponies is een deltablues band, die lang vergeten bluesnummers met een lasso uit de vergetelheid haalt en ze in nieuwe glorie op het publiek loslaat. Normaal gesproken oefenen ze op donderdag aan de keukentafel van Bob. Daar de mannen ook van goed bier houden, komen ze nu in The Scrapyard een intieme sessie ten gehore brengen. Akoestisch en uiteraard aan de keukentafel.
 


AANKOMENDE EVENEMENTEN

LAAT BLOEIEN FESTIVAL // 65+

Datum: vr. 4 oktober 
Tijd: 13:00 - 18:00
Locatie: HAL
Entree: ticketverkoop start op ma. 26 augustus 

Facebook event

Laat Bloeien Festival

''Het is nooit te laat voor de eerste keer!'' 

Op de Nationale Ouderendag 2019, vrijdag 4 oktober, vindt het Laat Bloeien festival plaats. Een rijk gevuld festival waarbij talenten, ideeën en verlangens van ouderen centraal staan. Kunstenaars hebben zich laten inspireren door de wensen van de bezoekers. Ook is er volop ruimte voor projecten en voorstellingen waarin ouderen zelf op het podium staan. 

Laat Bloeien beschouwt ouderen als mensen met een rijkdom aan ervaring en kennis, met eigen ideeën, die iets toe te voegen hebben aan de samenleving en die talenten hebben om te bewonderen en in te zetten. Het is aan henzelf, en hun omgeving om deze talenten te gebruiken en te tonen. Het uitgangspunt is dat je je hele leven kunt blijven ontwikkelen, leren, iets toevoegen, nieuwsgiering zijn en in contact met anderen staan. Het is nooit te laat. Laat Bloeien richt zich op iedereen van 65 jaar en ouder. Van de actieve man en vrouw die nog volop aan het werk is tot en met bewoners van zorginstellingen.
 

CROSSOVERSTAD FESTIVAL 3.0

Datum: wo. 23 t/m za. 26 oktober
Locatie: HAL

Facebook event

Crossoverstad Festival 3.0

Van het Ringersplein naar HAL 25! Crossoverstad 3.0 staat dit jaar in het teken van Urban Sports en Alkmaarse straatkunsten. Tijdens de herfstvakantie wordt dit je vaste hangout waar je kunt skaten, clinics kunt volgen, een vlug happie scoort, een koud biertje drinkt & nog veel meer. 

PROGRAMMA MET O.A. 
- Overdekt skatepark
- Urban sports clinics
- Graffiti clinics
- Streetdance performances
- Rollerdisco (frisfeest t/m 17 jaar)
- Skate wedstrijden
- Live muziek
- Markt

Meer info, tickets & programma volgt! 
 


》》》 Let op! HAL 25 = cash only 《《《

Mail / Facebook / Instagram