Nieuwsbrieven HAL25

MICRO ALTER EGO'S & APRIL WEET AL WAT HET WIL - dinsdag 26 maart


EVENTS DEZE WEEK

MICROHAL // ALTER EGO'S

Datum: vrijdag 29 maart 
Tijd: 19.30 - 00.30
Entree: vrij

Locatie: MICROHAL
Facebook event

De meest knusse microclub van Alkmaar met het motto: ''Vroeg pieken is het nieuwe doorhalen''. Oftewel vroeg starten, op tijd je nest in en kraakhelder je bed uit met een heel weekend in het vooruitzicht. Iedere MICROHAL avond is een nieuw muzikaal avontuur. Wij bepalen de breed-uit-1-lopende beats, jij maakt de dansvloer onveilig.

MUZIEK
We sluiten de maand in stijl af met een MICROHAL special. Niemand minder dan onze vrienden van Alter Ego's worden ingevlogen voor een avond met echte uit-je-plaat-house-grooves.   

Colores
De man van 21 lentes jong die Roemeense minimal als religie heeft aangenomen, zich laat inspireren door muzikale grootheid Ricardo Villalobos, eigen beats produceert, tegenwoordig ook aan het vinyl ruikt en kind aan speeltuin is in de HAL. Dus laat je trommelvliezen masseren, want dit wordt minimal lekker. 

Soundcloud

Jeroen Jansen
De co-oprichter van Alter Ego's heeft zijn studio afgestoft, bracht in januari 2 nieuwe platen uit op het label My Favourite Freaks en stormde de Beatport charts binnen op plek #26. Trek je beste grooves uit de kast, want met Jansen is het gegarandeerd dansen!  

Soundcloud

Nog onbekend met het begrip microclubbing? Hier wat leesvoer:
Artikel Parool 
Artikel AD

MICROHAL x Alter Egos
 


NIEUWS

APRIL WEET AL WAT HET WIL 

De lente is begonnen, de zon laat zich steeds vaker zien en we stevenen af op de maand april. Hier alvast een sneakpeak, want april weet al wat het wil. 

▸ vr. 5 april / BROEIKAS - elektr(on)ische jamsessie  
▸ vr. 12 april / MICROHAL met E8 live & Byronix 
▸ za. 13 april / Kiind - Geboortefestival 
▸ zo. 14 april / Kiind - Borstvoedingsfestival 
▸ vr. 19 april / MICROHAL met TWTSM: Baz Reznik & Dieter Vorderhake
▸ vr. 26 april / MICROHAL op koningsnacht: Heinz brothers (all night) 
▸ za. 27 april / Hofleverancier 25 - koningsdag
 

Poster april 2019
Artworkheld: Roberto 

 


Voordat je 's nachts in een bad met zweet wakker schrikt en beseft dat je iets gemist hebt, kan je nu jezelf een groot plezier doen. Word lid van de HAL 25 evenementengroep en blijf op de hoogte!

Let op! HAL 25 = cash only