Nieuwsbrieven HAL25

O.A. TRY-OUT COMPAGNIE DAAD, KONINGSDAG & PIPO DE SCHAFTKEET - dinsdag 12 maart


EVENTS DEZE WEEK

MICROHAL // STEFNITZ

Datum: vrijdag 15 maart 
Tijd: 19.30 - 00.30
Entree: vrij

Locatie: MICROHAL
Facebook event

De meest knusse microclub van Alkmaar met het motto: ''Vroeg pieken is het nieuwe doorhalen''. Oftewel vroeg starten, op tijd je nest in en kraakhelder je bed uit met een heel weekend in het vooruitzicht. Iedere MICROHAL avond is een nieuw muzikaal avontuur. Wij bepalen de breed-uit-1-lopende beats, jij maakt de dansvloer onveilig.

MUZIEK
▸ Stefnitz (all night)

Tante Stef maakt haar 1e opwachting in de MICROHAL arena. Speciaal voor jullie gaat ze een tropische stoofpot klaarmaken die bestaat uit: een mix van housy-groovy-spicy-diepe platen, warm geserveerd met acid disco sprinkles. Op tijd zijn = geen hond in de pot. Komt dat proeven!

Soundcloud

Nog onbekend met het begrip microclubbing? Hier wat leesvoer (nom nom nom):
Artikel Parool 
Artikel AD
 

MICROHAL // maart

 


EVENTS KOMENDE WEKEN

BROEIKAS - ELEKTR(ON)ISCHE JAMSESSIE 

Datum: vrijdag 5 april
Tijd: 19.30 - 00.30
Entree: vrij

Locatie: MICROHAL
Facebook event
 

DE BROEIKAS - vr. 5 april
Foto: Steven Hoes
 

DE N8 BEGINT OM HALF 8
De 7e editie (2e seizoen) van DE BROEIKAS. De jamsessie machine stoomt door in de MICROHAL. Via de hoofdingang van HAL 25 stap je in een roodgekleurde wereld van elektr(on)ische live muziek met dikke rookwolken, analoge bliepjes, performances, improvisaties & andere creaties. Iedereen = welkom, zowel artiesten als publiek!

Word NU lid van dit illustere gezelschap & blijf op de hoogte via: DE BROEIKAS community

LINE-UP
▸ Harold Koopman - HERR ALT & Robert Dender (muzikale begeleiding)
Wie volgt?! Check onderstaande txt voor deelname

DEELNAME
Muzikanten, elektronische live artiesten, kunstenaars, performers, theatermakers, spoken word-artiesten, rappers, graffiti artiesten & andere creatives, zowel beginners als pro's. Kom je kunsten op experimentele wijze testen, cross-overs maken met andere artiesten en je creatie delen met het publiek. Meld je NU aan via: karel@hal25.nl

 

TRY-OUT COMPAGNIE DAAD - POSTODE 

Datum: donderdag 11 april
Tijd: 19.00 - 21.00
Entree: vrij

Locatie: buitenterrein
Facebook event

PROGRAMMA
▸ 19.00 - inloop 
▸ 19.30 - start voorstelling
▸ 20.05 - einde voorstelling + napraat & -borrel
 

Postode
Foto: Willeke Ranzijn
 

POSTODE is een ode aan de ouderwetse postbode... die door weer en wind de langverwachte poststukken afleverde, met iedereen een praatje maakte, nieuwtjes doorgaf en wist wat er zich achter iedere voordeur afspeelde. Maar er worden steeds minder brieven bezorgd en anonieme bezorgdiensten nemen het werk over. PostOde brengt daar verandering in! Met hun mobiele postloket, hun rijdende brievenbus en sorteerdepot, verplaatsen twee postbodes zich op hun autostep. Te midden van de menigte klappen ze hun postloket open en gaan de interactie aan met het publiek. Iedere klant is welkom! Het publiek kan zich melden bij de balie voor een pakket of brief. Ten overstaan van iedereen wordt de inhoud van het pakket onderworpen aan een nauwkeurige inspectie die volledig uit de hand loopt en ontspoort. PostOde bezorgt een glimlach op je gezicht en levert hilarische en bizarre taferelen op. De (straat)theatervorm van Compagnie DaaD is nonverbaal, beeldend en fysiek. Het beeld slaat de eerste brug om zijn publiek te bereiken en daarna doet het fysieke spel de rest. Zo kan iedereen de voorstelling volgen, ongeacht nationaliteit, leeftijd of culturele achtergrond.

 

HOFLEVERANCIER 25 - KONINGSDAG 

Datum: zaterdag 27 april
Tijd: 14.00 - 20.00
Entree: vrij

Locatie: HAL + buitenterrein
Facebook event

HAL 25 is al jaren hofleverancier van Koninginnen- & Koningsdagen en biedt, voor jong en oud, een gezellig alternatief aanbod voor de binnenstad. Het event vindt plaats op het buitenterrein en in de HAL. Buiten kun je dansen & sjansen en binnen kunnen je rustig eten & keten. Weer of geen weer, zon of met bakken uit de hemel, hier heb je altijd mooi-weer-garantie!

Meer info & programma volgt via Facebook event.  
 

Hofleverancier 25
Foto: Montyism
 

NIEUWS

PIPO'S

Een van de specials van HAL 25 is een serie PIPO-wagens. De PIPO's (voormalige schaftketen) zijn charmante flexplekken voor zzp-ers die af en toe een dagdeel willen werken in de unieke sfeer van HAL 25. Easy in, easy out via een online boekingssysteem. Voor de prijs hoef je het niet te laten. Een compleet ingerichte werkplek met wifi, stroomprik, koffie/thee en mooie mensen om je heen met frisse ideeën. 

De PIPO-wagens zijn nu ook TE KOOP! Voor informatie stuur een mailtje naar: info@hal25.nl
 

PIPO
 


Voordat je 's nachts in een bad met zweet wakker schrikt en beseft dat je iets gemist hebt, kan je nu jezelf een groot plezier doen. Word lid van de HAL 25 evenementengroep en blijf op de hoogte!

Let op! HAL 25 = cash only