Nieuwsbrieven HAL25

TECHNOLOGISCHE LAAGSTANDJES, MICROHAL & ACID FEST(IVAL) - dinsdag 12 februari


VORIGE WEEK

De tweede editie van FMF Alkmaar is een feit. HAL 25 mocht dit jaar deelnemen met een mengelmoes van analoge en digitale workshops en performances. Zo werd je pal voor de deur van de HAL direct geconfronteerd met de audiovisuele kringloop installatie van kunstenaar Steven Hoes. Wat direct filosofische vraagstukken opriep als: ''is dit ook de toekomst?'' en ''is dit nou hightech of lowtech?'' of gewoon ''wat is dit?''. Binnen kon je los op allerlei technologische hoog- en laagstandjes. Van virtueel graffiti spuiten tot rondscherende drones, animaties maken, blackout poetry en workshops trailer tekenen. Vanaf 20.00 uur stroomde de MICROHAL langzaam vol voor de FMF afterparty. Er werd gefunked, gegrooved en gezweet, waarna het publiek huiswaarts trok met nog één brandende vraag in hun hoofd; ''waar gaat het toch heen in de toekomst?''.  

FMF nieuwsbrief overzicht

 


DEZE WEEK

MICROHAL

Datum: vrijdag 15 februari
Tijd: 19.30 - 00.30
Entree: vrij

Locatie: MICROHAL
Facebook event 

De meest knusse microclub van Alkmaar met het motto: ''Vroeg pieken is het nieuwe doorhalen''. Oftewel vroeg starten, op tijd je nest in en kraakhelder je bed uit met een heel weekend in het vooruitzicht.

MUZIEK
Serkö (all night)
Vers ingevlogen uit Amsterdam! Van disco naar house tot aan Belgische new beat en alles wat daar tussenin schuilt. Hij stond al een keer eerder in de HAL tijdens Kunst tot de Nacht en maakt nu z'n opwachting in de MICROHAL arena. Een rijk gevulde platentas en een strak afgetankte rookmachine gaan ervoor zorgen dat alle voeten naar het plafond gaan vrijdag. Hier alvast een muzikaal voorproefje: Soundcloud mix.   

INFO
▸ Entree: vrij
▸ Bar & keuken: cash only!

Nog onbekend met het begrip microclubbing?! Hier wat leesvoer (nom nom nom):
Artikel Parool 
Artikel AD

MICROHAL // Serk? (all night)

 


KOMENDE WEKEN

ACID FEST

Datum: zaterdag 23 februari
Tijd: 16.00 - 01.00
Entree: €10,- VVK via ticketshop

Locatie: DE HAL
Facebook event

Het is bij-na zover! Acid Fest, met als goede smoes het 10-jarig bestaan van Acid Tattoo Alkmaar. Nog geen tickets voor het festival? Sleep ze nu in de wacht via de bovenstaande ticketshop. 

LINE-UP
MARCH / ABDOMEN / DEAD ELVIS AND HIS ONE MAN GRAVE / G.O.D / RHINORINO / PITCHPHASE / POPTRASH

MARKT
Fortune Teller / Sonic Rendezvous / Holy Dutch / Back From the Grave Tapes / Michiel Bakkum / Arsenic Curiosities / Mattijs Burger / Popmerch / Stichting Zwerfdier / Vegan food by Soepp / Manifacto Boutique

... & nog veel meer festival geweld.  


STAAKVERMAAK

Datum: vrijdag 15 maart
Tijd: 09.00 - 15.00
Entree: €29,- per kind (inc. eten en drinken) 

Locatie: DE HAL
Facebook event

Geen school? STAAKVERMAAK!

Tijdens de landelijke stakingsdag op 15 maart organiseert HAL 25 een avontuurlijke dag voor kinderen van 7-12 jaar. Je mag zelf kiezen wat je wilt gaan doen en als je het niet goed weet, helpen de begeleiders jou op weg. De deuren gaan om 8:30 open. Vanaf dat moment ben je welkom. Om 9:00 starten de activiteiten. Je wordt ingedeeld in een groep met een eigen begeleider, bij wie je de hele dag terecht kan. Maar je bent verder lekker vrij om te doen wat jij het leukste vindt.
 

WAT KUN JE ZOAL VERWACHTEN
▸ Gerbrand Dros, man van Vuur in Staal, helpt je bij het buiten hutten bouwen en vuur maken
▸ Ginger Verhagen gaat binnen aan de lange tafels knutselen met allerlei materialen
▸ Maya Link van Samba Salad leert jou dansen en zingen
▸ Met Katja de Heer kun je in de HAL-keuken aan de slag, want we gaan natuurlijk lekker samen lunchen 
▸ Even uitrusten? In de HAL-bioscoop kun je film kijken


AANMELDEN
Geef je vóór 8 maart op via: staakvermaak@gmail.com. Wacht niet te lang, want vol=vol! Er worden geen kaartjes aan de deur verkocht. 

Zet in je aanmelding:

▸ Naam Kind:
▸ Leeftijd:
▸ Telefoonnummer ouders 1
▸ Telefoonnummer ouders 2
▸ Mag je om 15:00 zelfstandig naar huis of word je opgehaald?

Staakvermaak

 


Voordat je 's nachts in een bad met zweet wakker schrikt en beseft dat je iets gemist hebt, kan je nu jezelf een groot plezier doen. Word lid van de HAL 25 evenementengroep en blijf op de hoogte!

Let op! HAL 25 = cash only