Nieuwsbrieven HAL25

VUUR IN STAAL, HOLLANDSE TUIN, DE HAL OP VRIJDAG & JOUW NAAM GESCHREVEN - dinsdag 23 oktober


VUUR IN STAAL

Graag gebruiken wij deze laatste zonnestralen om 'Vuur in Staal' in het zonnetje te zetten. HAL lasser Gerbrand heeft de kachels in de HAL weer winterklaar gemaakt, de komende evenementen zitten we er weer warm bij. Wil jij ook een mooie, op maat gemaakte kachel voor thuis, in je bus of in de tuin? Klik hier om te zien wat Vuur in Staal voor jou kan maken. Voor particulieren maakt hij o.a. hekken, schuifdeuren, pergola’s, tuinkachels, pizza-ovens, vuurschalen, camperkachels, meubels en doet hij reparaties. Je kan het zo gek niet bedenken! 

Foto: Eric Minten - Oog op Alkmaar 

 


HOLLANDSE TUIN

Aanstaande woensdag viert Bot Bouwgroep het slagen van het Hollandse Tuin project binnen de muren van de HAL. Onder het genot van borrels, hapjes en relaxte muziek leren de toekomstige buren elkaar beter kennen. Bot Bouwgroep is inmiddels kind aan huis, zie hieronder een sfeerimpressie van het vorige event, en tof dat ze opnieuw kiezen voor de industriële en huiselijke sfeer van de HAL! 

Ook opzoek naar een locatie voor jouw event? Check dan nu de website van HAL 25 of stuur ons een mail voor meer info & alle mogelijkheden. 

-The sky is no limit!-

 


DE HAL OP VRIJDAG

Datum: vrijdag 26 oktober
Tijd: 19.30 - 23.30
Entree: vrij 
Locatie: de KAS op het buitenterrein

Klik hier voor het Facebook evenement

Geen donderdag, geen zaterdag, geen zondag, maar de HAL op vrijdag. Ook deze week glijden we samen het weekend in, vanuit de glazen KAS op het buitenterrein. Er is genoeg om van te genieten met muzikale giften van Alfon Oekie en DJ Mr. Rose. De beats en borrels zijn geregeld, neem jij de babbels mee?!  

Tot vrijdag!

 


JOUW NAAM GESCHREVEN

Datum: zaterdag 3 november
Tijd: 20.00 - 22.30 
Entree: te bestellen op de website voor €15,- (klik hier), aan de kassa €17,50
Locatie: de HAL

Bekijk hier het Facebook event

Onze voorouders hechtten een groot belang aan de spirituele wereld en de dood. Er werden veel inspanningen gedaan rondom het fragiele spel van leven en dood. Onder leiding van Moritz Kellner geeft het Hollands Vocaal Ensemble een kijkje in de oude spirituele wereld. In een collage van koorwerken uit eerdere eeuwen klinken oude en nieuwe kunstwerken over het thema DOOD, gecompliceerd door Orlando di Lasso, Francis Poulenc, Ernst Krenek en Arvo Pärt. Voor de allereerste keer mee te maken in Alkmaars grootste klankkast! 

 


*** Let op! HAL 25 = cash only ***

 

Word lid van de evenementengroep van HAL 25  om op de hoogte te blijven van alle activiteiten in & rondom HAL 25!