Nieuwsbrieven HAL25

ONDER DE SPANTEN - zondag 2 juli


De zomer komt langzaam dichterbij, het blijft steeds langer licht buiten. We zien steeds meer glimlachen en ontblote onderbuikjes buiten op straat, oftewel de HOOGSTE tijd om op het buitenterrein van de HAL te bivakkeren! Zwembroek mee, teenslippers aan, kekke zonnebril op en met een cocktail in je hand lekker chillen, ontkateren, dansen, eten, drinken of socializen ONDER DE SPANTEN van de HAL. En dit alles op iedere EERSTE zondag van de maand. Kom maar door met die zon!

LIVE MUZIEK
Woody Kilibarda (muzikant Phoam) | SC: https://soundcloud.com/phoamofficial

DJ’S
Heaken | SC: https://soundcloud.com/heaken
Walu | SC: https://soundcloud.com/official-walu

SPECIALS
- Flow Tide Skateschool: Longboard lessen op het asfalt van de HAL (vanaf 6 jaar). Schade = 10,- p.p. en de lesstijd is 18:00 - 19:00. Vooraf aanmelden via ---> info@flowtide.nl
- De PIPO: Een door kunstenaar Steven Hoes gemodificeerde schaftwagen, die omgetoverd is tot DJ booth en waar een krankzinnige maar geniale licht- & geluidinstallatie in zit gebouwd. Uiteraard is deze Pipo voorzien van panoramadak, waar je met een drankje van het prachtige uitzicht kan genieten.
- DE HOTTUB: Een hout gestookt containerzwembad waarin de temperatuur tot ongekende hoogtes reikt en de meest romantische verhalen ontstaan (clothing optional vanaf 19:00).
- DE TELEFOONLIJN: Leg contact met de DJ, doe een liefdesverklaring, bestel wat bij de barjuffrouw of bevredig een andere telefonische behoefte.
- KAPSALON GODVERDOMMUHHH!: Wassen, knippen, scheren of epileren, Payam is van alle markten thuis. Voor een tientje is hij je vriendje.

ETEN
Een maaltijd van Mr. & Mrs. Smith Indofood Catering. Om het gezellig te maken eten we gezamelijk tussen 18.00 & 19.00. Prijs = 10 euries (incl. bakkie koffie/thee). Graag vooraf reserveren, tot uiterlijk vr. 30 juni, via ---> ervin@hal25.nl

LET OP! HAL 25 = cash only. Geen pin mogelijkheden, geen sigarettenautomaat aanwezig en geen eigen consumpties meenemen a.u.b.!

DATUM ZO 2 JULI
TIJD 16:00-23:00
TOEGANG VRIJ