Nieuwsbrieven HAL25

FUNKY FRIDAY IS BACK - vrijdag 19 mei


FUNKY FRIDAY SPECIAL - vrijdag 19 mei

Een speciale editie van Funky Friday in HAL 25 Alkmaar.
De combinatie van Dj’s, Vj’s en live muziek vormt de basis van Funky Friday.
Funky Friday’s motto is: 'keep the soul & funk a live!' Bureau Dynamiek is daarom trots om deze avond Hét funk orkest van Amsterdam (olv Efraïm Trujillo) te mogen verwelkomen in HAL 25! Een bijzonder optreden op een bijzondere locatie.

Amsterdam Funk Orchestra
Wat doe je als je vette funk wilt maken met de grootst mogelijke bezetting?
Dan richt je die op, was de conclusie van Efraïm Trujillo (musical director) en Matthijs Klinkert (zakelijk leiding). De band werd na een intensieve auditieronde opgericht in 2014 en is inmiddels de snelst rijzende ster in de clubs zowel in het jazz- als het popcircuit. De band speelt vol overgave klassieke funk en afro funk, speciaal geschreven en gerarrangeerd voor deze band door Efraïm Trujillo. De band kent haar klassiekers en speelt natuurlijk ook stukken van bijvoorbeeld Herbie Hancock en Fela Kuti. De grote ritmesectie met percussie maakt Amsterdam Funk Orchestra een band waarbij je niet stil kunt blijven zitten. |
Funky DJ’s en VJ.

Het is meteen lekker binnenkomen in HAL 25 met DJ ‘The JazzJuggler’. Christian Braak draait zijn vinyl. Up-tempo mix van onverwachtse grooves. Eigengereid, hedendaags en prachtig krakend. Kortom een DJ-set met een stevige en swingende sound van Hardbop tot Brokenbeats en van Funk tot Nu Jazz.

Funky Friday resident DJ Radikal Rüpert speelt eerst live als muzikant in het Amsterdam Funk Orchestra en gaat daarna los met een authentieke vinyl-set en een overdosis Groooove. Deze radicale muziekfanaat neemt je mee naar de roots van Jazz, Funk, Soul & Disco en unieke exotische tunes.

Eén van de Funky Friday mannen van 't eerste uur: VJ CRABS heeft er weer zin in! Hij speelt in op de dj’s en (eventueel) lichttechnicus om de bezoeker mee te nemen in de HAL sfeer. Hij experimenteert graag met video camera's, videomixers, midi controllers en meerdere schermen doormiddel van TripleHeadtoGo. Hierbij zorgt hij dat zijn videoclips op elkaar zijn afgestemd d.m.v. kleur en thema.

Check voor meer informatie FB: ‘Funky Friday Special 19 mei HAL 25’.
Bij HAL 25 is voldoende parkeergelegenheid. Er is geen pin aanwezig.

DATUM  VR 19 MEI
TIJD 21 TOT 01 UUR
TOEGANG 10,-