Nieuwsbrieven HAL25

ONDER DE SPANTEN - maandag 1 mei


ONDER DE SPANTEN - 1e ZO VD MAAND

De zomer komt langzaam dichterbij, het blijft steeds langer licht buiten. We zien steeds meer glimlachen en ontblote onderbuikjes buiten op straat, oftewel de HOOGSTE tijd om op het buitenterrein van de HAL te bivakkeren! Zwembroek mee, teenslippers aan, kekke zonnebril op en met een cocktail in je hand lekker chillen, ontkateren, dansen, eten, drinken of socializen 'ONDER DE SPANTEN' van de HAL. En dit alles op iedere 'EERSTE' zondag van de maand. Kom maar door met die zon!

MUZIEK
Kapitein Kasper - Vonder - Palestina Robotica

SPECIALS
- Pipowagen Soundsystem: Een door kunstenaar Steven Hoes gemodificeerde schaftwagen, die omgetoverd is tot DJ booth en waar een krankzinnige maar geniale licht- & geluidinstallatie in zit gebouwd. Uiteraard is deze Pipo voorzien van panoramadak, waar je met een drankje van het prachtige uitzicht kan genieten.
- Hottub: Een met hout gestookt containerzwembad waarin de temperatuur tot ongekende hoogtes reikt en de meest romantische verhalen o
ntstaan. Alleen toegankelijk in zwemkleding of blote bips.
- Flow Tide Skateschool: Neem je skate- of longboard mee en kom het asfalt van de HAL testen. Kan je niet longboarden?! Geen probleem. Onze mannen van 'Flow Tide' gaan het je leren. Mocht je het tof vinden kan je lid worden van hun skateschool, hier op het buitenterrein van HAL 25.

ETEN
Wordt een lekkere tropische hap. Je kan vooraf reserveren via ---> ervin@hal25.nl Om het gezellig te maken, eten we gezamelijk tussen 18:00 & 19:00. Prijs 10 euries (incl. bakkie koffie)

LET OP! Alleen cash, geen pin aanwezig en geen eigen consumpties!

DATUM ZO 7 MEI
TIJD 16 - 22 UUR
TOEGANG VRIJ