Nieuwsbrieven HAL25

KONINGSDAG HAL 25 - donderdag 27 april


HOFLEVERANCIER 25 - KONINGSDAG 27 APRIL 


HAL 25 in Alkmaar is al jaren HOFLEVERANCIER van fantastische Koningsdagen.
Een goed alternatief aanbod voor de binnenstad van Alkmaar: met o.a. soul, funk, latin, samba, lounge, live & dj muziek, workshops, theater, lekker dansen en samen eten.
Hier kan jong & oud samen genieten van het programma en ook van heerlijke hapjes en drankjes.

 

Een podium met o.a. live muziek van Trio Son Cubano.
- Authentieke, weergaloos swingende Cubaanse Son in een jazzy jasje met veel close harmony zang. Met Delia Gonzalez: leadzang/handpercussie, Jesus Hernandez: gitaar/vocals en Leticia Bal: percussie/vocals.
DJ’s zoals o.a. DJ Clay met salsa latin muziek. Iedereen kan heerlijk dansen.
- Alberto Sanchez is danser, choreograaf, docent en DJ. Geboren en getogen in Santiago de Cuba. Hij heeft zijn dansopleiding op Cuba gevolgd en is daar zijn carrière als professioneel danser gestart. O.a. bij Danze de Caribe en Folklorico Cutumba. Al meer dan 8 jaar woont en werkt Alberto in Alkmaar. Met Jacqueline (zijn vrouw) heeft hij de prachtige dansschool Cuba te llama. Hij geeft daar met veel passie les in Salsa, Rueda en Son.
Diverse Funky Dj’s zoals Lori Keet en Eindbaas. De slotact wordt verzorgd door DJ ‘The JazzJuggler’. Christian Braak draait zijn vinyl. Up-tempo mix van onverwachtse grooves. Eigengereid, hedendaags en prachtig krakend. Kortom een DJ-set met een stevige en swingende sound van Hardbop tot Brokenbeats en van Funk tot Nu Jazz.
SKITTA & the Skittergirls mogen niet ontbreken en ook dit keer zorgen zij voor een enthousiast bewegende menigte. Skitta krijgt jong en oud aan het dansen!
De Mobiele Eenheid gaat samen met jong en oud muziek maken:.. let’s “Riddum en Biet” Kinderen vanaf 6 jaar kunnen, tegen een kleine vergoeding, knutselen met ‘Iets van Els’ of samen pizza’s bakken bij de PizzaRia’s en de Krokante Korstjes.
En voor de inwendige mens is er heerlijke saté, eerlijke patat en ook zijn er empanada’s met guacamole en Salsa te verkrijgen!

LET OP! Geen pinautomaat aanwezig. Geen honden, geen eigen consumpties.
Slecht weer? Dan gaan we lekker naar binnen om gewoon door te feesten.

DATUM 27 APRIL
TIJD 14:00-20:00
TOEGANG VRIJ