Nieuwsbrieven HAL25

DE HAL OP VRIJDAG - vrijdag 11 november


DE KICKSTART VAN JE WEEKEND

Glij jezelf het weekend in met eten, drinken, dansen, vrijen, lachen, jammen, barjuffrouw Doris lastigvallen, houtkachels opstoken, je wekelijkse stuk vrijheid vieren en voornamelijk genieten van kwaliteitsmuziek met Live Bands en DJ's!

21:00 - 01:00 | HOGERE SFEREN - Live muziek
Met Crowd Control in huis weten we dat het een mooi feestje wordt! De rockband pakte het afgelopen jaar jury- en publieksprijzen in elke bandwedstrijd in de kop van Noord-Holland. Een echte crowdpleaser dus!

Ook van de mannen van Almost Human mogen we verwachten dat ze het publiek voor zich winnen met hun zwoele gitaren en vocalen. Knipper met je ogen en je hoort John Mayer, knipper nog eens en je voelt Led Zeppelin! Deze keer in akoestische setting.

In de pauzes houdt DJ-TEAM Babyfood de sfeer er perfect in met klassiekers om van te smullen en uitstapjes waar je zeker een dansje op durft te wagen.

17.00 - 21.00 | BLOEDJES OPEN STUDIO - Live recording
Op de vooravond duikt The Creek de Bloedjes Open Studio van Steven Hoes in en neemt live nummers op. Deze jonge honden hebben een lijntje met Jimi Hendrix en laten hem weer leven!

Zit je in een band? Kom een set spelen en krijg het opgenomen mee naar huis. Meld je aan via ---> stevenhoes@gmail.com
De beste opnames van de avond worden wekelijks online gepubliceerd door Steven.
Check Soundcloud: https://soundcloud.com/stevenhoes

HET ETEN
Maaltijd (wordt bekend gemaakt) + koffie voor 10,- (OP=OP). Gezellig samen tafelen om 19.00! Verzekerd zijn van een maaltijd? Uiterlijk donderdagmiddag 10 november reserveren via ---> ervin@hal25.nl

OLDSKOOL OMSTANDIGHEDEN
Geen pin- & sigarettenautomaat aanwezig.

Entree = gratis!

DATUM VR 11 NOV
TIJD 17 - 01 UUR
TOEGANG GRATIS