HUURDERS GEZOCHT: WERKPLEKKEN BIJ HAL 25

Wist je dat we ook te gekke werkplekken verhuren op het buitenterrein van de HAL?

ZEECONTAINER IN DE MAAKINDUSTRIE
De Zeecontainer in de maakindustrie straat is geschikt als werkplek voor: kunstenaars, ambachtslieden, start-ups, pop-up initiatieven, enz. Zie bovenstaande foto. 

Interesse? Kom langs of neem contact op via: kees@bolten.nl

GLAZEN CONTAINER
De glazen container staat op een publiekstoegankelijke plek en is het eerste object wat je tegenkomt op het HAL Terras. Een enorm zichtbare plek dus. Dat vraagt ook om een huurder die in dat profiel past met een publieksgericht concept. Eerder zaten onze vrienden van Plantastico op deze schitterende plek.

Interesse? Kom langs of neem contact op via: ervin@hal25.nl

KUNSTFABRIEK
De Kunstfabriek is een collectief bezit van kunstenaars, theatermensen, makers en supporters rond HAL 25.

Een betaalbare en gedeelde werkplek voor kunstenaars! Ruim 300m2 werkruimte in een ruw-ruig containergebouw. De Kunstfabriek is een plek voor eigenzinnige makers. Wij bieden ruimte voor experiment en onderzoek. Het idee en de fascinatie van de maker staan centraal. Tijd, vertrouwen en een goede plek zijn nodig om tot vernieuwende producties en interessante samenwerkingen te komen.

Ook jij kan aansluiten bij de ploeg van fabrieksarbeiders. Voor €50 p.m. mag je zoveel komen werken als je wilt in de fabriek. Interesse? Kom langs of neem contact op via: info@tamararoos.nl