HORECABEUKERS GEZOCHT

We zijn druk opzoek naar mensen die ons gezellige team wil versterken. Wij zoeken echte beukers voor in de keuken en achter de bar.

Waar kom je terecht? Je komt terecht op een locatie die lekker divers is. HAL 25 is o.a. een evenementenlocatie, broedplaats, café/ terras. Nieuwsgierig wat we nog meer hebben, neem een kijkje op de website: HAL 25 – Evenementenlocatie & Culturele broedplaats

Wij hebben diverse evenementen op onze locatie. Van heavy metal feesten voor een paar honderd man tot een boekenlezing voor 12 man. Daarnaast zijn we elke vrijdag en zaterdag open met eigen programmering in ons café of op ons grote terras.

Hier zoeken we beukers voor. Wij zoeken mensen die niet alleen een drankje in kunnen schenken of een burger kunnen flippen, maar die ook een sfeer kunnen maken. Iemand die op een lekkere zomerse avond een kampvuurtje maakt op het terras of een spontane volleybal wedstrijd houdt met de bezoekers.  

Wat krijg je er voor terug? Natuurlijk super leuke collega’s waarmee de afterborrels altijd top zijn. We bieden ook een plek om jezelf te ontplooien. Heb je leuke ideeën voor de programmering, bring it on!

Zie jij jezelf bij HAL25 een feestje bouwen met de bezoekers? Mail dan je CV en korte motivatie naar Kirsten@hal25.nl. Wie weet kom jij wel in ons beukerteam!